Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Atenție! Aceste alimente devin toxice dacă le reîncălziți

Atenție! Aceste alimente devin toxice dacă le reîncălziți

de S.T.    |   
Unele alimente își pierd proprietățile nutritive, multe dintre ele devenind toxice dacă sunt reîncălzite.

Ciupercile 

Atunci când sunt reîncălzite, ciupercile își schimbă compoziția de proteine și implicit gustul. Datorită schimbării acestor compoziții pot să apară o varietate de probleme digestive.

Carnea de pui
 
Dacă ești consumator de carne, mai bine o mănânci rece decât să o reîncălzești.
 
Cartofii

Cartoful este un aliment extrem de nutritiv pe care nu ar trebui să îl reîncălzim pentru că își va pierde din proprietăți, devenind chiar toxic.

Nici spanacul, sfecla, țelina și morcovii nu se consumă reîncălzite.

Subiecte în articol: alimente ciuperci cartofi carne
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă