Antena 3 CNN Actualitate Inedit Câini cu dizabilități, plimbați cu un trenuleț din butoaie de plastic. Povestea emoţionantă a unei femei al cărei tată e paralizat

Câini cu dizabilități, plimbați cu un trenuleț din butoaie de plastic. Povestea emoţionantă a unei femei al cărei tată e paralizat

O iubitoare de animale a găsit o modalitate inedită de a-i plimba pe câinii cu dizabilități: le-a construit un trenuleț din butoaie de plastic.

de Georgiana Adam    |   

Buket Ozgunlu, președinta Asociației Paws Holding on Life crede că și câinii au nevoie de o schimbare de peisaj, la fel ca oamenii. Prin urmare, a construit un tren din butoaie de plastic, atașat la un ATV, pentru a-i plimba zilnic pe câinii cu dizabilităț.

Animalele se află într-un adăpost de lângă capitala țării, Ankara.

”Așa a venit ideea trenului pentru câini: tatăl meu este paralizat și invalid. Am simțit nevoia să-l scoatem, cu mașina, și să-l plimbăm", a spus Ozgunlu.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți urmări imagini cu trenulețul din butoaie de plastic pentru câinii cu dizabilități:

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Butoaiele de plastic au fost vopsite în culori strălucitoare, iar femeia și alți lucrători ai adpostului plănuiesc să adauge o prelată, pentru ca animalele să stea la umbră pe timpul plimbărilor zilnice.

În adăpostul ei se află 560 de câini salvați de pe străzi, inclusiv 300 care au suferit fizic.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic lângă stadionul Dinamo București