Antena 3 CNN Actualitate Capitala, blocată pentru că Nicușor Dan a avut COVID. Toate documentele sunt, oficial, nule

Capitala, blocată pentru că Nicușor Dan a avut COVID. Toate documentele sunt, oficial, nule

Bugetul Capitalei este nul și ilegal. De asemenea, toate documentele semnate în perioada în care Nicușor Dan a fost în carantină din cauza SARS-CoV-2, sunt nule.

de Radu Tiliță    |   

În perioada în care Nicușor Dan se afla în carantină, și-a predat atribuțiile de primar general, city managerului. Prefectura Municipiului București i-a anunțat însă pe cei din Primăria Capitalei că acesta este un lucru ilegal și neconform cu legislația în vigoare. Și asta pentru că, în momentul în care primarul general și-a preluat mandatul, trebuia să stabilească cine este viceprimarul 1 și viceprimarul 2, astfel încât atribuțiile să fie predate către primul viceprimar. Acest lucru nu s-a întâmplat, ci se va întâmpla chiar în această săptămână. 

Astfel, toate deciziile semnate de city manager în acea perioadă în care Nicușor Dan se afla în carantină, au devenit oficial nule. Este vorba despre bugetul Capitalei, un buget foarte așteptat, dar extrem de negociat. Rămâne însă de văzut ce se va întâmpla cu banii deja alocați în acest buget. 

Subiecte în articol: Nicușor Dan
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei