Antena 3 CNN Life Cum să atingi succesul gândind ca un geniu. Sfaturile experților

Cum să atingi succesul gândind ca un geniu. Sfaturile experților

Plecând de la ideea că nu există limite în ceea ce poţi realiza, cu excepţia celor pe care ţi le stabileşti tu însuţi, Brian Tracy oferă câteva metode prin care oricine poate dobândi succesul unui geniu. 

Nu te lăsa sedus – Am cunoscut nenumăraţi oameni de succes extrem de inteligenţi. Am vorbit  cu mulţi milionari, multimilionari şi chiar miliardari. Lucrul pe care toţi aceşti oameni par a-l avea în comun este acela că nu devin niciodată impresionaţi de propria inteligenţă.

Gândeşte-te la viitor - Astăzi au loc mai multe schimbări în jurul tău mai mult decât oricând. Oricare dintre acestea pot fi un indiciu al unei tendinţe care te poate conduce la bogăţie şi succes.Trebuie să fii deschis şi atent la aceste transformări.

Doi factori care te trag înapoi - Aceştia sunt psihoscleroza şi homeostaza. Psihoscleroza reprezintă o stare experimentată de către un anumit tip de persoană inflexibilă, care nu se schimbă.  Modul opus de a gândi este mai deschis şi mai flexibil şi poate fi definit drept viziune adaptabilă, potrivit briantracy.com.

Subiecte în articol: succes geniu
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"