Antena 3 CNN Horoscop Cum se comportă fiecare zodie într-o relație! Taurii nu sunt deloc spontani

Cum se comportă fiecare zodie într-o relație! Taurii nu sunt deloc spontani

Fiecare persoană este unică și, în acest sens, se comportă diferit atunci când vine vorba de partea sentimentală. Află de pe YVE.ro cum se comportă fiecare zodie într-o relație!

  • Berbec (21 martie – 20 aprilie) 

Nativii din zodia Berbec sunt extrem de pasionali atunci când se află într-o relație. Deși aparențele ar putea contrazice acest lucru, ei întotdeauna își vor pune partenerul pe primul loc și se vor asigura că acesta nu duce lipsă de nimic.

  • Taur (21 aprilie – 20 mai) 

Atunci când se află într-o relație, nativii din zodia Taur nu sunt deloc spontani, ci din contra. Timpul petrecut în locuința lor, alături de partener și câteva filme bune este tot ceea ce au nevoie pentru a se simți „împliniți”.

  • Gemeni (21 mai – 21 iunie)

Nativii din zodia Gemeni au nevoie de cineva care să le trezească interesul în permanență. Într-o relație, monotonia nu trebuie să existe pentru un nativ din această zodie. Mereu vor găsi ceva palpitant de făcut în cuplu.

  • Rac (22 iunie – 22 iulie)

Nativii din zodia Rac se dedică trup și suflet persoanei iubite, fără a cere, însă, nimic în schimb. Au foarte multă afecțiune de oferit și, atunci când se implică într-o relație, de cele mai multe ori își doresc ca aceasta să nu se termine niciodată.

Continuarea pe YVE.ro. 

 

Subiecte în articol: Horoscop zodii relatie
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri