Antena 3 CNN Actualitate Dan Voiculescu, gest de solidaritate pentru o familie din Iași rămasă pe drumuri

Dan Voiculescu, gest de solidaritate pentru o familie din Iași rămasă pe drumuri

Profesorul Dan Voiculescu îşi doreşte un cadou inedit de ziua lui: vrea să ajute o familie din Iaşi să îşi refacă viaţa. Este vorba despre familia Loredanei, o fată de 13 ani din Probota, judeţul Iaşi, a cărei casă a ars din temelii. Dan Voiculescu vrea ca toate cadourile pe care le primeşte la aniversarea de anul acesta să ajungă la Loredana.

La nici 13 ani, Loredana a trecut prin incercari prin care altii nu trec toata viata. Ați văzut povestea zilele trecute la Antena 3. În timp ce era cu sora ei mai mică, în casa a izbucnit un incendiu. A luat o în braţe încercând să o apere de flăcări, dar nu puteau ieşi. Au fost salvate în ultimul moment de mamă care pur și simplu a trecut prin flăcari ca să-si salveze fetele.

Le-a salvat, însă toata agoniseala lor s-a făcut scrum cu cateva zile înainte ca Loredana să înceapa școala. Ce trebuia sa fie un moment de bucurie s-a transformat într-unul de disperare pentru că nu mai au nimic: nici casă, nici haine, nici rechizite.

Familia Loredanei are nevoie de orice fel de ajutor: fie că este vorba despre mobilă, electrocasnice, haine, materiale de constructii sau bani. Toate vor ajunge la Fundaţia pentru Dezvoltarea României, care le va redirecționa catre familia Solomon, la Iaşi.

Subiecte în articol: Dan Voiculescu
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic într-o parcare plină cu TIR-uri, la Timişoara!