Antena 3 CNN Externe Erau căsătoriți de 20 de ani și credea că soțul o iubește, până când a văzut o factură fiscală. Cei îi făcuse bărbatul timp de două decenii

Erau căsătoriți de 20 de ani și credea că soțul o iubește, până când a văzut o factură fiscală. Cei îi făcuse bărbatul timp de două decenii

Cristina Carta Villa era căsătorită de 20 ani cu bărbatul de care se îndragostisese, dar lucrurile nu erau așa cum credea ea. Într-o bună zi când femeia a descoperit un adevar șocant legat de soțul său. 

Potrivit Ciao.ro, Cristina fusese divorțată în tot acest timp. În vârstă de 59 de ani, femeia și-a dat în judecată ”soțul”, pe Gabriel Villa. Se pare ca bărbatul divorțase de femeie la nici patru luni de la nuntă. 
Femeia a aflat cum stau lucrurile de fapt după ce a văzut o factură fiscală din care îi lipsea numele. Dupa ce și-a dat seama că partenerul ei facea afaceri ca un barbat singur și ea nu era trecuta nicaieri, aceasta a început să caute dovezi. Așa a aflat cruntul adevăr. Bărbatul apărea singur în toate afacerile lor, pentru ca el era un barbat liber legal.

În formularul de judecată, aceasta a cerut ca divorțul să fie anulat, pentru că ea nu a fost anunțată de acest lucru. Intre timp, bărbatul a decis să vândă apartamentul din New York, în care cei doi au locuit timp de 20 de ani.


 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!