Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie a murit carbonizată și două persoane au ajuns la spital cu arsuri grave în urma unei explozii la o pensiune din Cluj

O femeie a murit carbonizată și două persoane au ajuns la spital cu arsuri grave în urma unei explozii la o pensiune din Cluj

O femeie a murit și două persoane au ajuns la spital cu arsuri grave în urma unei explozii urmate de un incendiu la o pensiune din Cluj.

de Laura Dinu    |   

Explozia a avut loc la o pensiune din centrul orașului, mai exact din cartierul Mărăști.

În urma incendiului, o femeie a fost găsită carbonizată, iar alte două au fost transportate la spital cu răni grave. 

În acest moment, la fața locului intervin 30 de pompieri cu 3 autospeciale de stingere și o platformă de lucru la înălțime, dar și 5 ambulanțe. 

Explozia a fost atât de puternică încât geamurile unei săli de sport din apropiere s-au spart, dar și cele ale blocurilor din apropiere. 

Din primele informații, se pare că explozia a avut loc din cauza unor acumulări de gaze. Cauza nu a fost conformată încă, însă se va stabili cu exactitate în urma unei anchete. 

”În jurul orei 06:49, ISU Cluj a fost alertat prin apel la numărul unic 112 pentru a interveni la un incendiu în urma unei explozii, la un imobil din cartierul Mărăști din Municipiul Cluj Napoca. 

Deplasați la fața locului colegii au găsit o persoană carbonizată, de sex feminin. Au mai fost identificate două victime care prezentau arsuri pe mare suprafață a corpului. Aceste persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgență și au mai fost asistate încă patru persoane care nu au necesitat însă a fi transportate la spital. 

S-a intervenit pentru lichidarea incendiului, în acest moment intervenția este spre final, în sensul în care incendiul a fost lichidat”, a declarat Andrei Biriș, purtător de cuvânt ISU Cluj. 

”Pe o rază de 30 de metri, estimativ, clădirile din jur au fost afectate, în sensul în care geamurile acestora au fost sparte în urma suflului exploziei. Și câteva mașini”, a continuat el. 

Subiecte în articol: explozie pensiune Cluj
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Zeci de magistrați au picat testul psihologic