Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea, declarație surprinzătoare: Dragnea a început campania pentru prezidenţiale imediat după alegerile parlamentare. În partid a spus că vrea să candideze la Preşedinţie

Gabriela Firea, declarație surprinzătoare: Dragnea a început campania pentru prezidenţiale imediat după alegerile parlamentare. În partid a spus că vrea să candideze la Preşedinţie

Gabriela Firea spune că nu crede în sinceritatea lui Liviu Dragnea atunci când liderul PSD afirmă că ar fi dispus să-l susţină pe Călin Popescu Tăriceanu la alegerile prezidenţiale, precizând că Dragnea doreşte să fie candidatul social-democraţilor pentru Preşedinţia României. 

Firea mai susţine că lui Liviu Dragnea îi sunt prezentate rezultate modificate ale sondajelor de opinie deoarece nu stă bine în cercetările sociologice.

Primarul Capitalei susține că Liviu Dragnea a suferit că nu a putut fi premier şi că după alegerile parlamentare de acum doi ani a început practic campania pentru prezidenţiale, scrie news.ro.

“În cercuri mai restrânse spunea: eu vreau să candidez şi voi candida cu sprijinul partidului, chiar dacă în public afirma că nu este interesat sau că nu s-a decis şi că va veni momentul când va spune ş.a.m.d., anumite eschive în declaraţiile publice. Dar nouă ne spunea foarte clar care este traseul, care este parcursul politic creionat de domnia sa”, a explicat Gabriela Firea, care a precizat că Liviu Dragnea considera inamic orice coleg care ar fi putut fi luat în discuţie pentru o candidatură la alegerile prezidenţiale.

Primarul Bucureştiului nu crede în sinceritatea lui Liviu Dragnea când spune că l-ar susţine pe Călin Popescu Tăriceanu la prezidenţiale.

“Nu cred în sinceritatea domnului Dragnea atunci când afirmă că la o adică ar fi dispus să-l susţină pe domnul Tăriceanu la prezidenţiale. Sub nicio formă nu este adevărat şi eu ştiu din interior, am participat şi eu la astfel de discuţii în care se spunea foarte clar, nu are cum un partid atât de mare să-l aibă candidat pe domnul Tăriceanu”, a mai declarat Firea

Subiecte în articol: Dragnea Campanie prezidentiale
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor