Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 20 februarie. Probleme de sănătate pentru nativii din zodia Taur, invitație neobișnuită pentru Gemeni

HOROSCOP 20 februarie. Probleme de sănătate pentru nativii din zodia Taur, invitație neobișnuită pentru Gemeni

HOROSCOP 20 februarie. Azi, se pot întâmpla fel de fel de lucruri stranii, aparent inexplicabile. O zodie primește o invitație neobișnuită.

HOROSCOP BERBEC. Constatați cu stupoate că acel critic interior care vă face să vă învinovățiți ori de câte ori nu vă ridicați la înălțimea așteptărilor voastre azi pare să se fi domolit. Chiar dacă nu sunteți pe deplin mulțumiți de modul în care ați rezolvat o problemă, chiar dacă sunteți convinși că ați fi putut face mai mult, parcă dezamăgirea nu e atât de mare.

HOROSCOP TAUR. Niște probleme de sănătate mai vechi revin astăzi. Cel mai probabil, de vină este stresul la care sunteți supuși de câțiva ani. Acetse probleme nu vor trece de la sine dacă veți continua în aceeași manieră. Ba, mai mult, se vor acutiza. Rezolvarea problemei se află, însă, numai și numai la voi.

HOROSCOP GEMENI. Primiți o invitație mai puțin obișnuită la un curs de formare, la un training, ceva de genul acesta, într-un domeniu care nu are nimic de-a face nici cu aria voastră profesională, nici cu aria voastră de interes. Un apropiat vă roagă să mergeți. La prima vedere, pare un serviciu pe care i-l faceți acelei persoane. Dacă vă găsiți timp, mergeți cu inima deschisă. Nu doar că este foarte posibil să deveniți interesați de subiect, dar este și mai posibil să vă faceți conexiuni noi.

HOROSCOP RAC. Pe nepusă masă, un apropiat vă face un cadou substanțial. Nu înțelegeți de ce, iar când îl întrebați ce ați făcut să meritați acel cadou, o scaldă. Să nu aveți niciun dubiu că în spatele gestului lui drăguț se află un interes, doar că nu vrea să-l aflați acum.

HOROSCOP LEU. Pentru voi, azi este ziua deciziilor în dragoste. Dacă sunteți într-o relație de cuplu, v-ați putea confrunta cu o dilemă și ați putea fi rpesați să luați o decizie. Dacă sunteți singuri, vi se oferă ocazia să trecețți la acțiune. faceți-o fără frică!

Citiți continuarea pe avantaje.ro

Subiecte în articol: Horoscop
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei