Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 30 iunie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Leii au un proiect important, Peștii fac o mărturisire

Horoscop 30 iunie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Leii au un proiect important, Peștii fac o mărturisire

Horoscop 30 iunie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Cea mai mare tentație sau risc al acestei zile este să mascăm adevărul. O zi un pic delicată, dar ne recentram spre seară și găsim soluții, dacă ne permitem să ne relaxăm.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 30 iunie 2021 cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci este bine să manifeste compasiune, să cântărească atent lucrurile pe care le percep, să se asigure că le înțeleg cu claritate ca să le poată transmite mai departe tot așa.

Horoscop 30 iunie 2021 cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri, cheltuieli imprudente, dar nu pentru că ei își doresc, ci mai mult pentru că se lasă vrăjiți de alții.

Horoscop 30 iunie 2021 cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni ziua poate aduce confuzie și neclaritate, sau pur și simplu teamă să își asume responsabilitățile. Dar o vor face până la urmă.

Horoscop 30 iunie 2021 cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci, disculpări astăzi. Au tot felul de explicații de dat. Poate nu le aude nimeni, poate vorbesc pur și simplu cu propria lor conștiința. Un mic regret în legătură cu ceva ce n-au făcut. E bine să treacă peste.

Horoscop 30 iunie 2021 cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei ziua este marcată de neliniște cu privire la viitor. Mai ales dacă au investit și efort, și bani, într-un proiect. Poate pentru că cineva a abandonat se pot teme că lucrurile nu merg mai departe foarte bine. Dar de fapt lucrurile nu stau chiar atât de rău.

Horoscop 30 iunie 2021 cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, nu pot mulțumi pe toată lumea și nici nu trebuie să se străduiască în mod deosebit, pentru că ajung să își schimonoseasca caracterul. Lecția de astăzi e să accepte opiniile celorlalți, fără să se străduiască să le schimbe.

Horoscop 30 iunie 2021 cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Pentru Balanțe, muncă multă astăzi, de care nu prea au chef. Dacă pot, se scutesc. Alte Balanțe, însă, se străduiesc și trag de ele pentru a termina ce și-au propus. Se descurcă mai bine cele care știu să delege sau să se ajute.

Horoscop 30 iunie 2021 cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, poate nu se simt iubiți așa cum ar dori. E un semn de regret sau nemulțumire sentimentală. Dar felul în care judecă lucrurile, doar din prisma lor, nu e neapărat corect.

Horoscop 30 iunie 2021 cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, unii sunt nevoiți să rămână în casă, sau au sentimentul că nu se pot deplasa, sau nu au unde, sau că nimeni nu-i ascultă. Își cam plâng de milă astăzi. Poate au și unele motive, dar este doar un moment. Zilele următoare vor aduce soarele pe strada lor.

Horoscop 30 iunie 2021 cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, încurcătură în acte sau în vorbe. Nu s-a transmis foarte clar un mesaj sau nu s-a făcut la timp ceva. Dar nici n-o mai pot descurca acum. Important este să tragă de timp până când se vor mobiliza să rezolve lucrurile.

Horoscop 30 iunie 2021 cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, cheltuială astăzi. Poate nu tocmai bine calculată. Fie pentru ei, fie pentru cineva foarte apropiat. Dar vor intra alți bani în pușculiță.

Horoscop 30 iunie 2021 cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești ziua poate aduce sensibilitate, emoții, nesiguranță sau regrete, în legătură cu ceva ce nu au făcut foarte bine. Și poate este nevoie să discute cu cineva despre lucrurile care îi apasă astăzi. Și ceva probleme acasă, trebuie reparații urgențe.

Subiecte în articol: Horoscop
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!