Antena 3 CNN Horoscop Horoscop iunie 2020. Racii fac o schimbare uriașă cu efect pe termen lung

Horoscop iunie 2020. Racii fac o schimbare uriașă cu efect pe termen lung

Horoscop Iunie 2020. Iată ce ne rezervă astrele pentru luna iunie 2020.

În horoscopul Racului din luna iunie 2020 se insistă pe regândirea strategiilor de creștere a impactului tău asupra altora, pe un plus de combativitate și temeritate în urmărirea năzuințelor tale, pe o viață amoroasă îmbunătățită de o treptată clarificare și una profesională impulsionată de perseverență.

Unele orientări astrale din luna mai (așa cum sunt conturate aici) persistă în prima parte a acestei luni, cu câteva mici variații...

Astfel, sextilul dintre Mercur și Uranus, și Luna plină amplasată în Săgetător pe data de 5 iunie 2020 îți oferă prilejul să intri în contact cu oameni remarcabili, chiar excentrici, în stare să îți lărgească perspectiva despre lume. O schimbare inițiată de tine astăzi poate avea reverberații de bun augur pe termen lung.

Pe de altă parte, ești mai atent la mesajele subtile transmise de corpul tău, fiind în acest fel capabil să te ocupi de eventuale probleme de sănătate chiar dintr-un stadiu incipient.

În a doua jumătate a lui iunie, eforturile de a-ți ajusta modul cum ești perceput de cei din jurul tău nu întârzie multă vreme să-ți fie recompensate. 

Continuarea, pe Diane.ro.

Subiecte în articol: Horoscop Horoscop
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are