Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Mai 2020. O schimbare importantă asociată cu casa și familia pentru Scorpioni

Horoscop Mai 2020. O schimbare importantă asociată cu casa și familia pentru Scorpioni

Horoscop Mai 2020. Iată ce ne rezervă astrele pentru luna mai.

Reperele majore din horoscopul Scorpionului în luna mai 2020 sunt dezvăluirea unor secrete revelatoare din mediul tău înconjurător, centrarea pe valorile familiei, regândirea relaționării tale sociale, cufundarea în deliciile existenței, o viață amoroasă vitalizata de indrăzneală și prețuire reciprocă, și demersuri financiare fructuoase în ciuda unor circumstanțe uneori nefavorabile.

Luna plină poposită pe 7 mai 2020 în Scorpion îți întețește la culme sensibilitatea emoțională, așa că este indicat să ți-o urmărești și stăpânești cu atenție, astfel încât să nu reacționezi exgerat la evenimente neașteptate ale existenței.

In a doua decadă a lunii, intuiția crescândă îți permite să investighezi cu succes mistere ale lumii, taine păstrate cu vigilență de cei din imediata ta apropiere.

Ești îndrumat să-ți regăsești identitatea și satisfacții interioare uitate sau neglijate, grație unei adânciri sufletești în tot ceea ce ține de căminul tău. O schimbare importantă asociată cu casa și familia îți solicită noi responsabilități și te determină să te gândești mai mult la modul cum îi poți sprijini pe cei îndrăgiți, fără a-ți desconsidera însă țelurile proprii.

Continuarea, pe Diane.ro.

 

Subiecte în articol: Horoscop
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”