Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Martie 2020. Vărsătorii își extind contactele cu oameni influenți

Horoscop Martie 2020. Vărsătorii își extind contactele cu oameni influenți

Iată ce ne rezervă astrele pentru luna martie.

Horoscopul Vărsătorului din luna martie 2020 indică necesitatea de a-ți spori influența asupra celor din mediul tău înconjurător, înfrumuțesarea casei și a conexiunii cu cei îndrăgiți, o viață amoroasă concentrată spre seriozitate, maturitate, și demersuri financiare foarte avantajoase.

În primele zece zile din lună ești înclinat să-ți reanalizezi inițiativele majore cu bătaie lungă în viitor. Dacă te confrunți cu dificultăți în ducerea mai departe a unor planuri importante, nu intra în panică! Ai de a face, de fapt, cu oportunitatea de a-ți ajusta, a-ți verifica din nou nivelul așteptărilor de la ele și cu oameni ce-ți pot înlesni reușita lor.

Sextilul dintre Mercur și Venus din 5 martie 2020 îți infuzează dorința de a te relaxa, deconecta. O serie de știri îmbucurătoare își fac drum către tine. Abilitatea de a rosti cuvintele potrivite la momentul potrivit îți armonizează relaționarea cu cei din jur.

O altă orientare generală constă în determinarea ta de a da dovadă de bunăvoința și respect în contactele cu membrii familiei, părinții tăi.

Continuarea, pe Diane.ro.

Subiecte în articol: Horoscop
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!