Antena 3 CNN Horoscop Horoscop weekend 23-24 mai 2020. Berbecii sunt plini de energie. Fecioarele se gândesc la trecut

Horoscop weekend 23-24 mai 2020. Berbecii sunt plini de energie. Fecioarele se gândesc la trecut

Horoscop weekend 23-24 mai 2020. Iată care sunt previziunile astrale pentru weekendul acesta.

Berbec

Ai multă energie pozitivă, în acest weekend. Astfel, reușești să scapi de rutină și să încerci o serie de activități noi pentru care nu ai avut curajul necesar înainte.

Taur

Curiozitatea te caracterizează, în acest weekend. Vrei să afli cât mai multe lucruri despre o serie de domenii care te interesează. Prin urmare, îți petreci mare parte din timp singur.

Gemeni

Toată agitația din ultima vreme cere o pauză. Încearcă să îți acorzi câteva momente de relaxare pentru a putea să îți faci, ulterior, treaba exact așa cum îți dorești.

Rac

Te concentrezi pe tot ce înseamnă spiritualitate. Vrei să ajungi să te cunoști mai bine și, prin urmare, în acest weekend îți petreci mare parte din timp singur. Meditația este o idee bună.

Leu

În acest weekend petreci timp alături de prietenii apropiați. Reușiți să vă faceți un plan pentru a scăpa de agitația specifică orașului și pentru a vă bucura de puțin timp în natură.

Fecioară

Încerci să îți selectezi mai bine oamenii cu care îți petreci timpul. Astfel, în acest weekend, te gândești la deciziile pe care le-ai luat în trecut, dar și la cele persoane care ți-au fost tot timpul alături.

Continuarea pe Jurnalul.ro.

Subiecte în articol: Horoscop
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"