Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP weekend 24-26 februarie 2020. Berbecii au parte de tot soiul de evenimente sociale, Gemenii sunt optimiști

HOROSCOP weekend 24-26 februarie 2020. Berbecii au parte de tot soiul de evenimente sociale, Gemenii sunt optimiști

HOROSCOP. Sfârșitul de săptămână se anunță unul plin de evenimente pentru majoritatea zodiilor.

HOROSCOP BERBEC

Participi la tot felul de evenimente sociale care te aduc în contact cu oameni interesanți care te pot ajuta să crești pe plan profesional. În plus, reușești să îți organizezi timpul astfel încât să te poți ocupa și de pasiunile pe care le ai.

HOROSCOP TAUR

Romantismul te caracterizează, iar pasiunea este vizibilă în toate lucrurile pe care le faci. În plus, petreci timp cu partenerul de cuplu și vă bucurați de timp de calitate petrecut împreună. Faci unele planuri de viitor.

HOROSCOP GEMENI

Optimismul este prezent pe tot parcursul weekendului și reușești să duci la bun sfârșit tot ceea ce îți propui. Te ocupi de o serie de proiecte mai vechi pe care le-ai tot amânat și reușești să acumulezi informații care te vor ajuta pe plan profesional.

HOROSCOP RAC

În acest weekend te ocupi de tine. Vrei să te relaxezi și să acorzi mai multă atenție pasiunilor pe care le ai. Ai parte de un weekend liniștit, în compania ta. Pe de altă parte, reușești să petreci timp și cu prietenii.

Mai multe, pe Jurnalul.

Subiecte în articol: Horoscop
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM