Antena 3 CNN Actualitate Inedit Întârzia în fiecare zi la muncă, iar colegii l-au spus șefului. Bărbatul a fost chemat în biroul acestuia, însă nimeni nu se aștepta la ce avea să urmeze

Întârzia în fiecare zi la muncă, iar colegii l-au spus șefului. Bărbatul a fost chemat în biroul acestuia, însă nimeni nu se aștepta la ce avea să urmeze

În ultima vreme, întârzia în fiecare zi la muncă, așa că, în cele din urmă, colegii l-au spus șefului. Bărbatul de 32 de ani a fost chemat în biroul acestuia, însă nimeni nu se aștepta la ce avea să se întâmple.

Șeful angajatului a povestit întâmplarea pe o rețea de socializare: „George e unul dintre angajații cu cel mai mare potențial din firmă. Niciodată nu a întârziat rapoartele și a stat peste program chiar dacă i-am zis să plece acasă când se termina orarul. I-am apreciat tot timpul devotamentul, însă, într-o perioadă întârzia zilnic la serviciu.

Eu am aflat asta târziu, după ce ceilalți angajați s-au plâns că întârzie în fiecare zi câte o jumătate de oră, în condițiile în care și ei sunt nevoiți să străbată cu mașina sau mijloacele de transport în comun cam aceiași kilometri.

George mi-a spus că nu a reușit să ajungă la timp pentru că venea zilnic, pe jos, la serviciu. Venea pe jos aproape șapte kilometri pentru că nu avea bani de taxi sau tramvai. L-am întrebat ce s-a întâmplat, dacă îl pot ajuta cu ceva, dacă îl pot împrumuta cu bani, iar el mi-a zis că numai Dumnezeu îl mai poate ajuta. În ultimele săptămâni, a dat toți banii la spitale pentru că mama lui, care suferă din cauza inimii, era sub supraveghere medicală permanentă.

Am înțeles perfect motivele sale și chiar am rămas impresionat. Mi-am dat seama ce om de calitate am și l-am privit în acel moment mai mult decât pe un simplu angajat. M-am hotărât să îi dublez salariul ca să își poată ajuta mama bolnavă. A început să plângă precum un copil și, din acel moment, trebuie să recunosc că relația mea cu angajații s-a îmbunătățit. E ușor sî arunci cu noroi în ceilalți fără să știi ce se întâmplă în viața lor”, a scris bărbatul, potrivit all4romania.eu.

 

Subiecte în articol: gest impresionant gest uluitor angajat
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB