Antena 3 CNN Show Madonna, amendată cu un milion de dolari în Rusia. Cum a reușit să stârnească revolta guvernului rus în timpul unui concert

Madonna, amendată cu un milion de dolari în Rusia. Cum a reușit să stârnească revolta guvernului rus în timpul unui concert

Celebra cântereață Madonna a dezvăluit că a fost amendată de Guvernul rus cu 1 milion de dolari. Cum a reușit artista americană să stârnească revolta Rusiei în timpul unui concert susținut la Sankt Petersburg, aflați din materialul de mai jos.

de Cristina Tudorache    |   

Se pare că în timpul show-ului din Sankt Petersburg din 2012, Madonna a militat pentru susţinerea drepturilor comunităţii LGBTQ+. Ea a comparat lupta comunităţii LGBTQ+ pentru drepturi cu mişcarea pentru drepturile civile din anii 1960.

La momentul respectiv, presa a scris că artista a fost amendată cu 17.000 de dolari, însă Madonna a dezvăluit abia acum că suma a fost mult mai mare.

Madonna, amendată cu un milion de dolari în Rusia

Alături de un fragment înregistrat al discursului, ea a scris: „Am ţinut acest discurs la un concert din Sankt Petersburg în urmă cu opt ani. Am fost amendată cu 1 milion de dolari de Guvern pentru că am susţinut comunitatea gay. Nu am plătit niciodată”.

Cântăreața Madonna este unul dintre cei mai mari activiști ai comunității LGBTQ+, pe care îi susține încă de la începutul carierei. Anul trecut, artista americană a primit premiul GLAAD Advocate for Change, care îi recunoaște pionieratul în activism. 

Subiecte în articol: Madonna amenda Rusia
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Noua fabrică din România care se deschide după Paște