Antena 3 CNN Horoscop Mihai Voropchievici și Magia Zilei. Ce caracteristici speciale au nativii din data de 29

Mihai Voropchievici și Magia Zilei. Ce caracteristici speciale au nativii din data de 29

Magia Zilei. Mihai Voropchievici a prezentat în rubrica „Magia Zilei” caracteristicile speciale ale nativilor născuți pe data de 29, indiferent de lună.

Magia Zilei. Sunt supranumiți și vizionarii. Avem personaje cu o personalitate cu totul speciale. Cei născuți pe 29 se bucură de instincte și intuiții ieșite din comun. De multe ori nici ei nu se înțeleg.

Magia Zilei. Detestă banalitatea, au țeluri foarte înalte și proiecte extrordinar de ambițioase. Pot face multe lucruri în viață, dar indiferent de ceea ce fac, de profesie, de îndeletnicire, le trebuie în permanență hrană pentru spirit, cultură, religie, filosofie, știință.

Magia Zilei. Se disting întotdeauna prin ceva anume și au o mare nevoie de atenție. Adesea, întâmpină frustrări sau provocări spre mijlocul vieții, între 30 și 35 de ani.

Magia Zilei. Defectele: tendința de a alterna perioade de exaltare cu cele de depresie și anxietate. Au o mare sensibilitate la influențele mediului înconjurător și la fel de repede devin imprudenți. Deci nu gândesc prea mult și de multe ori acționează și după ce au acționat își dau seama că au greșit.

Magia Zilei. În dragoste, au mult sex-appeal, emoții năvălnice și nevoi afective uriașe, dar cu toate acestea relația de cuplu este o zonă fragilă în care nu fac cele mai fericite alegeri niciodată. Au multe îndoieli, multe decepții și foarte multe neîmpliniri legate de sexul opus.

 

 

Subiecte în articol: Mihai Voropchievici Magia zilei
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște