Antena 3 CNN Politică PNL îl vrea pe Dacian Cioloș prim-ministru în continuare

PNL îl vrea pe Dacian Cioloș prim-ministru în continuare

Preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, a declarat miercuri că şi-ar dori ca premierul Dacian Cioloş să candideze din partea liberalilor la parlamentare.

"Eu, personal, cel mai mult mi-aş dori să-l văd pe domnul Cioloş candidat al Partidului Naţional Liberal la parlamentare şi evident pentru funcţia de prim-ministru şi am fi mai mult decât onoraţi dacă ar fi pe lista de Bucureşti. Dacă domnia sa decide să rămână independent, aşa cum pare în acest moment, vom vedea în ce măsură într-un anume proiect comun pe care îl putem facem cu domnia sa, chiar dacă nu va fi membru PNL, anumiţi miniştri din Cabinet care au simpatii şi orientări liberale, de dreapta, să se regăsească la noi. Aceasta e o chestiune pe care nu o să o gestionez eu neapărat, ci va fi gestionată de conducerea centrală, mai precis de cei doi copreşedinţi", a spus Buşoi la sediul PNL Bucureşti.

Întrebat dacă poate fi un proiect cu Cioloş dar fără ca acesta şi acei miniştri să intre în PNL, Buşoi a răspuns poate să fie şi aceasta o posibilitate.

"Este prematur să spunem ce vom face. Sunt mai multe posibilităţi. Una este aceea de a veni în PNL şi de a fi susţinut cu toată forţa de PNL, alta este să rămână independent şi să fie susţinut de PNL pentru a fi prim-ministru. Sunt variante pe care le explorăm. (...) Oricare dintre aceste variante poate fi una fezabilă şi bună pentru bătălia politică în această toamnă", a conchis liderul PNL Bucureşti.

Sursă: Agerpres
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are