Antena 3 CNN Politică Scandal în PNL! Partidul, datorii de şase milioane de euro

Scandal în PNL! Partidul, datorii de şase milioane de euro

Secretarul adjunct al PNL, Florin Roman, a declarat că partidul are datorii de 6 milioane de euro, dintre care a achitat, cu ajutorul fostului secretar general, Ilie Bolojan, numai un milion de euro.

"Avem o problemă majoră în ceea ce privește situația financiară a partidului și trebuie să pregătească Convenția din 17 iunie. Sunt probleme care vin istoric în spate. PNL are aproape 6 milioane de euro, datorie provenită din fostul PNL și din fostul PDL. În perioada în care eram împreună cu dl. Bolojan am reușit să achităm aproape 1 milion și jumătate de euro. Sunt făcute grafice de scadențare împreună cu efortul comun al colegilor. Este o problemă care sigur că apasă PNL", a spus Florin Roman.

La rândul său, Raluca Turcan a vorbit despre datoria de şase milioane de euro. "Important este ca PNL să aibă un secretar general funcțional care să răspundă unei probleme acute a PNL și anume o datorie de 6 milioane de euro. Această datorie trebuie rezolvată, trebuie găsită o modalitate transparentă și legală de mobilizare a resurselor financiare ale partidului și să putem cu acest confort legal și financiar să ne punem în practică misiunea", a explicat liderul PNL.

Luni dimineaţa, conducerea vechiului PNL l-a propus pe Cristian Buşoi pentru funcţia de secretar general interimar. Decizia a fost luată cu 25 de voturi favorabile. Pentru această funcţie a candidat şi senatorul Iulian Dumitrescu, care a primit două voturi. Ulterior, BPN al noului PNL a validat alegerea lui Cristian Buşoi ca secretar general interimar.

 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic