Antena 3 CNN Actualitate Subiectiv: Sebastian Ghiță face dezvăluiri uluitoare la Parchetul General, în dosarul Kovesi

Subiectiv: Sebastian Ghiță face dezvăluiri uluitoare la Parchetul General, în dosarul Kovesi

Deputatul Sebastian Ghiţă a depus, marți, la Parchetul General, indicativul avionului folosit pentru a obține semnăturile necesare lui Kovesi, susțin surse citate de stiripesurse.ro, prezentate la Subiectiv, de la Antena 3.

Cea mai nouă probă depusă astăzi la parchet vine să întărească autodenunțul său, în care susţine că a participat, alături de alţi demnitari ai statului român, la măsluirea raportului comisiei tehnice privind teza de doctorat a Laurei Codruţa Kovesi.

Ghiță ar fi declarat că a fost însoțit la Cluj de ministrul Delegat pentru Învățământul Superior, Mihnea Costoiu, pentru a-l convinge pe profesorul Gheorghe Mateuț să-i dea girul Laurei Codruța Kovesi.

Cu toate acestea, jurnalistul Adina Anghelescu a afirmat, la Antena 3, că deputatul a dus la Parchetul General ”mai multe printuri de pe articole de presă și bloguri, precum și o coală A4 pe care apare avionul, tip reclamă”.

”Mai știu că ar fi spus: acesta este avionul cu care m-am deplasat la Cluj; și cu asta basta”, a spus Adina Anghelescu, la Antena 3.

Cu toate acestea, Adina Anghelescu a afirmat că procurorii ar putea lămuri foarte simplu dacă ce spune Sebastian Ghiță este adevărat, verificând dacă a avut loc zborul spre Cluj cu acest avion, precum și dacă pasagerii au fost cei menționați de deputat în autodenunț.

 

Subiecte în articol: Sebastian Ghita Subiectiv
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot