Antena 3 CNN Actualitate Trupul unui tânăr înecat în Siret, târât precum un sac de cartofi de salvatori. Disperate, rudele au fost cele care au încercat să-l readucă la viață pe băiat

Trupul unui tânăr înecat în Siret, târât precum un sac de cartofi de salvatori. Disperate, rudele au fost cele care au încercat să-l readucă la viață pe băiat

Acuzații extrem de grave aduse unui echipaj ISU, după moartea unui tânăr de 19 ani în râul Siret.

Rudele băiatului, care s-a înecat duminică în Siret, susțin că echipajul ISU Botoșani, care a intervenit la locul tragediei, a avut un comportament lipsit de respect față de victimă, scrie botosaninews.ro.

Potrivit acestora, trupul adolescentului a fost târât la mal ca un sac de cartofi și a fost declarat decedat, fără să i se facă vreo manevră de resuscitare. 

Operațiunea salvatorilor a fost filmată de martorii la tragedie, care s-au văzut nevoiți să îi facă ei manevrele de resuscitare, în locul echipajului de pe ambulanță.

Oamenii spun ca decesul s-a declarat „vizual”, fara ca vreun medic sa intervina.

Sefii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Nicolae Iorga” au recunoscut gresela colegilor si au declansat o ancheta internă, anunțând ulterior că cei implicați vor fi judecați pe linie administrativă pentru ”lipsa de omenie” de care au dat dovadă când au manevrat trupul neînsuflețit al băiatului.
 

Subiecte în articol: salvatori
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani