Antena 3 CNN Show Tabloid Vestea care o va înfuria pe Oana Zăvoranu. Iubitul ei refuză să rupă relația cu femeia cu care are un copil

Vestea care o va înfuria pe Oana Zăvoranu. Iubitul ei refuză să rupă relația cu femeia cu care are un copil

Invitată în platoul emisiunii "Agentul VIP", Alexandra Oncescu susţine că iubitul Oanei Zăvoranu se foloseşte de copilul pe care-l au împreună pentru a o păstra în viaţa lui.

Bruneta îl acuză pe Alex Ashraf că i-a intentat proces pentru custodia copilului, însă apoi nu a mai dat niciun semn de viaţă.

"Neplata pensiei alimentare intră pe penal. Da, cred că vreau să-l dau în judecată pentru că el a cerut să recunoască acest copil. Din cauza lui eu a trebuit să schimb tot, inclusiv certificatul de naştere. Acum, eu merg pe jocul lui. Da, conform legii, noi avem custodie comună. S-a stabilit că trebuie să plătească pensie alimentară retroactiv, undeva la 7.000 - 8.000 de lei, plus cheltuieli de judecată. De un an şi jumătate nu a mai dat niciun semn. Nu a venit nici să vadă copilul. Ce mă deranjează cel mai mult pe mine este că el a făcut de unul singur acest joc. El a renunţat la custodie şi la programul de vizită în faţa notarului, dar trebuia să vină şi în faţa judecătorului, dar nu a venit, ceea ce mă face pe mine să cred că el nu-şi doreşte să încheie problemele cu mine. El îşi doreşte să rămână agăţat de mine. Eu cred că el mă mai iubeşte", a declarat Alexandra Oncescu la "Agentul VIP", de la Antena Stars.

Sursa: Antena Stars

Subiecte în articol: Agentul VIP Oana Zavoranu
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Camerele de Gardă, pline după mesele copioase de Paşte