Antena 3 CNN Campanii Drapelul Romaniei Antena 3, prima televiziune din lume care va transmite dintr-un un studio suspendat la peste 50 de metri înălţime

Antena 3, prima televiziune din lume care va transmite dintr-un un studio suspendat la peste 50 de metri înălţime

Antena 3, prima televiziune din lume care va transmite dintr-un un studio suspendat la peste 50 de metri înălţime
Sursa foto: Foto: VideoNews
26 Mai 2013   •   11:06
A mai rămas doar o zi până când Antena 3 şi fabricadesteaguri.eu vor oferi românilor cel mai mare steag din lume. 
 
Marele eveniment va fi transmis de la înălţime, dintr-o platformă revoluţionară numită Dinner in the sky,  care va fi amenajată pentru prima dată în istorie ca studio de televiziune. 
 
Platforma urmează să fie transportată în scurt timp spre aerodromul din Clinceni, unde va fi instalată pentru mult-aşteptatul eveniment de mâine. 
 
Pe 27 mai, Antena 3 face cadou românilor cel mai mare steag din lume şi un loc în Cartea RecordurilorDrapelul imens a fost realizat în parteneriat cu fabricadesteaguri.eu . 


Steagul va fi desfăşurat pe Aerodromul Clinceni şi va fi omologat în GUINNESS WORLD RECORDS™. 

Evenimentul va fi realizat în parteneriat cu Rompetrol, Novensys, FabricadeSteaguri.eu, Aeroclubul României, Ministerul Apărării Naţionale, Dinner in the sky şi Caroli. 


Cu origini româneşti, Rompetrol are o tradiţie de peste 40 de ani în industria petrolului, diversificându-şi activităţile şi operatiunile în rafinare şi petrochimie, retail, trading şi servicii industriale. Aceasta sustine astfel imaginea si prezenta Romaniei in 13 tari, raspandite peste 3 mari - Marea Neagra, Marea Caspica si Mediterana, dar si trei continente - Europa, Africa si Asia. 
In prezent, Grupul Rompetrol este detinut integral de KazMunayGas – compania nationala de petrol si gaze din Kazakhstan.
 


Caroli, brandul românesc autentic al liderului pe piața de mezeluri din România, se alătură initiativei Antena 3 de a înscrie drapelul României în recordurile lumii omologate de GUINNESS WORLD RECORDS™.

De asemenea, în ziua cea mare, Antena 3 va avea un studio de televiziune aflat la 50 de metri înălţime, primul studio de acest fel din lume, folosind conceptul revoluţionar Dinner in the sky.

×
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close