Antena 3 CNN Coronavirus Alertă de COVID-19 la ședința la care participă Iohannis! ”Gândiți-vă cum ar fi fost dacă nu aș fi avut mască”

Alertă de COVID-19 la ședința la care participă Iohannis! ”Gândiți-vă cum ar fi fost dacă nu aș fi avut mască”

Președintele Klaus Iohannis s-a întâlnit cu președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, care a intrat în autoizolare, dar anunță că a respectat toate măsurile de prevenție.

Alertă de COVID-19 la ședința la care participă Iohannis! ”Gândiți-vă cum ar fi fost dacă nu aș fi avut mască”
Sursa foto: Hepta
de Silvia Țigănilă    |    15 Oct 2020   •   19:25

”Din păcate, președinta Comisiei a intrat în autoizolare, după ce ne-am salutat la începutul ședinței. În cazul meu, nu există niciun pericol. Am păstrat distanța, am avut mască și doamna von der Leyen a fost testată negativ chiar în această dimineață”, a declarat Klaus Iohannis.

”Gândiți-vă cum ar fi fost dacă nu aș fi avut mască sau dacă doamna președinte nu ar fi avut masca. Sau dacă nu am fi păstrat distanța.

Este evident că instrumentele de care dispunem pentru a îngrădi răspândirea bvolii sunt în esență simple – masca, distanța, igiena mâinilor”, a adăugat președintele Iohannis.

Iohannis: Dragi români, respectați aceste reguli simple!

Președintele Klaus Iohannis participă la reuniunea Consiliului European, joi şi vineri.

Klaus Iohannis: Nu sunt în pericol, am avut mască

Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a anunţat joi după-amiază că pleacă de la reuniunea Consiliului European, începută la Bruxelles, deoarece a fost în contact cu o persoană care are coronavirus.

”Tocmai am fost informată că un membru al personalului recepţiei de la biroul meu a fost diagnosticat în această dimineaţă ca având Covid-19. Eu am primit rezultat negativ la test. Totuşi, ca măsură de precauţie, părăsesc imediat reuniunea Consiliului European şi intru în autoizolare”, a transmis Ursula von der Leyen, prin Twitter.

Citiți și: Toate statele membre ale UE vor avea acces simultan la vaccinurile împotriva COVID-19. Cine va fi vaccinat cu prioritate

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close