Antena 3 CNN Coronavirus Alexandru Rafila: În realitate, în România, se îmbolnăvesc 40,000 de persoane într-o zi! Numărul de îmbolnăviri este de 10 ori mai mare!

Alexandru Rafila: În realitate, în România, se îmbolnăvesc 40,000 de persoane într-o zi! Numărul de îmbolnăviri este de 10 ori mai mare!

Situația numărului de infectări în România este de 10 ori mai mare în România, spune Alexandru Rafila.

Alexandru Rafila: În realitate, în România, se îmbolnăvesc 40,000 de persoane într-o zi! Numărul de îmbolnăviri este de 10 ori mai mare!
Sursa foto: Antena 3
de Laura Dinu    |    16 Oct 2020   •   07:40

Potrivit studiilor sero-epidemiologice de prevalență, raportul de infectare între numărul diagnosticat de cazuri și numărul real de persoane care au trecut prin infecția cu COVID-19 este, de fapt, de 1 la 10. Asta înseamnă, de fapt, că în ultimele 24 de ore, în România, ar fi vorba despre 40,000 de persoane infectate, este explicația dată de reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății. 

Este o situație care se întâlnește în toate țările. Deci nu este o situație particulară pentru România.

Întotdeauna, numărul de cazuri, știti că sunt studiile acelea de sero-prevalență care arată ce proporție din populație a trecut prin boală, arată că între numărul de cazuri diagnosticat și numărul de persoane care au trecut prin boală există un raport de 1 la 10. Asta înseamnă că, într-o zi în care noi avem 4,000 de cazuri, în realitate, în România, se îmbolnăvesc 40,000 de persoane”, a declarat profesorul Alexandru Rafila. 

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close