Antena 3 CNN Coronavirus Angajații spitalului din Târgu-Jiu, trimiși în izolare

Angajații spitalului din Târgu-Jiu, trimiși în izolare

Toată conducerea spitalului de urgentă din Targu-Jiu și toți angajații din sediul administrativ au fost izolați la domiciliu și testați la noul coronavirus. Decizia a fost luată după ce patru angajați ai spitalului au fost depistați pozitiv, printre ei directorul de îngrijiri medicale și o funcționară de la resurse umane.

Angajații spitalului din Târgu-Jiu, trimiși în izolare
Sursa foto: Hepta
01 Mai 2020   •   19:05

La solicitarea DSP Gorj, consiliul de administrație al spitalului a dispus înlocuirea directorilor pe perioada izolării, numind in comandamentul de criză mai mulți medici de la Spitalul Targu-Jiu.

Alte 55 de probe au fost prelevate astăzi de la cadre medicale și aproape 100 de medici și asistenți sunt in izolare la domiciliu.

Între timp, la spitalul din Motru, o asistentă medicală a fost depistată cu SARS-CoV-2. Și aici a fost începută o anchetă epidemiologică, fiind recoltate 15 probe. Rezultatele testelor vor întârzia, întrucât laboratorul de genetică de la Targu-Jiu nu are aviz de funcționare, iar la Craiova nu mai sunt teste. Toate probele de la Gorj au fost trimise spre prelucrare la Matei Balș.

×
Subiecte în articol: coronavirus Motru
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close