Antena 3 Coronavirus Asistent medical bolnav de COVID stă izolat în mașină de 5 zile pentru că DSP-ul nu l-a contactat: ”Mi-a răspuns cineva și mi-a zis să aștept”

Asistent medical bolnav de COVID stă izolat în mașină de 5 zile pentru că DSP-ul nu l-a contactat: ”Mi-a răspuns cineva și mi-a zis să aștept”

de Andreea Cigolea    |    10 Sep 2020   •   11:14
Asistent medical bolnav de COVID stă izolat în mașină de 5 zile pentru că DSP-ul nu l-a contactat: ”Mi-a răspuns cineva și mi-a zis să aștept”

Un asistent medical anestezit la o clinică privată din București trece prin clipe de necrezut. Bărbatul este infectat cu COVID și din cauză că nu are unde să se izoleze stă în mașină.

El susține că a sunat de nenumărate ori la DSP București să ceară un sprijin, însă fără rezultat. Cadrul medical locuiește practic în mașină pentru că nu vrea să își pună în pericol familia.

”Aici dorm și în spate am bagajul făcut de soție. M-am trezit sâmbătă dimineață și am constat că nu am gust și miros și am anunțat la muncă. Sunt asistent medical și mi-au zis să fac un test de COVID și am decis în drum spre muncă să nu mai merg în casă. Mi-a ieșit rezultatul pozitiv. Soția este operată pe inimă acum un an și jumătate și parcă n-aș vrea să se îmbolnăvească și ea. Aici dorm și în spate am bagajul făcut de soție”, spune bărbatul, pentru Digi24.

”Aici dorm și în spate am bagajul făcut de soție” 

”Mi-a răspuns cineva și mi-a zis să aștept și să stau izolat, atâta tot, asta sâmbătă seara. Duminică am sunat din nou și am cerut să îmi zică ceva, ce să fac, că stau în mașină. Să stau izolat pe cât posibil, așa mi-au zis. Îmi trebuie concediul ăla medical, mă interesează internarea aia de 24, 48 de ore”, mai spune Mihail.

Internat la Matei Balș

În cursul acestei dimineți, asistenul a confirmat pentru Antena 3 că a ajuns la camera de gardă de la Institutul Matei Balș și urmează să fie internat pentru investigații suplimentare. Din fericire, în afară de pierderea gustului și a mirosului, bărbatul nu are niciun alt simptom. 

×
Subiecte în articol: dsp

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close