Antena 3 Coronavirus Boris Johnson a anunțat noi măsuri de relaxare a restricțiilor în Marea Britanie

Boris Johnson a anunțat noi măsuri de relaxare a restricțiilor în Marea Britanie

de Claudia Simion    |    28 Mai 2020   •   22:01
Boris Johnson a anunțat noi măsuri de relaxare a restricțiilor în Marea Britanie
Sursa foto: Hepta

Premierul britanic a anunțat o nouă relaxare a măsurilor de restricție impuse pentru limitarea răspândirii infecției cu COVI-19 în Marea Britanie.

Astfel, începând de săptămâna viitoare, cei din Marea Britanie vor putea ieși în grupuri de până la șase persoane, în aer liber, cu condiția să păstreze o distanță de cel puțin doi metri unul de altul. Până acum puteau ieși doar câte doi.

De asemenea, se vor redeschide magazinele cu spații de vânzare exterioare, dar și showroom-urile auto. Vor fi reluate și cursurile școlare pentru unele clase din ciclul primar.

Prim-ministrul britanic spunea, în urmă cu ceva timp, că, pentru o nouă relaxare, trebuie să fie evidentă o scădere a numărului deceselor și a numărului infectărilor de coronavirus. Condițiile au fost îndeplinite, a spus el acum.

Până în acest moment, bilanțul infectărilor din Marea Britanie a ajuns la 270.507, iar cel al deceselor la 37.919. S-au vindecat până acum 1.166 de persoane.


 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close