Antena 3 CNN Coronavirus Scandal uriaș la intrarea într-un magazin: 'Nu vă lăsați scanați termic! Este ilegal!'

Scandal uriaș la intrarea într-un magazin: 'Nu vă lăsați scanați termic! Este ilegal!'

O femeie a provocat un scandal monstru la intrarea într-un magazin, după ce agentul de pază a încercat să îi ia temperatura pentru a-i permite accesul.

Scandal uriaș la intrarea într-un magazin: 'Nu vă lăsați scanați termic! Este ilegal!'
Sursa foto: Facebook
17 Mai 2020   •   23:13

Noile reguli impuse prin instituirea stării de alertă în România a permis anumitor magazine și centre comerciale să fie redeschise, însă în anumite condiții.

Astfel, reprezentanții fiecărui magazin trebuie să asigure, la intrarea în magazin, o persoană care să ia temperatura clienților.

În cazul în care temperatura depășește 37,3 grade, clienților le este interzis accesul.

În aceste condiții, numeroase persoane au explicat că o astfel de măsură este ilegală sau abuzivă.

O astfel de scenă s-a petrecut și la intrarea într-un magazin, acolo unde o femeie a făcut un scandal uriaș, după ce un agent de pază a încercat să îi ia temperatura.

Bărbatul i-a explicat clientei că nu îi poate permite accesul decât dacă va avea dovada că nu are febră.

"Nu vă permit să mă scanați. Conform legilor din România, ca să faceți lucrul acesta, trebuie să aveți acceptul meu scris. Este o procedură medicală.

Nu aveți nicio pregătire medicală să faceți lucrul acesta. Dumneavoastră sunteți paznic. Ce pregătire medicală aveți? Ce se întâmplă când avem peste 37 de grade?

Ce sunteți aici? Sunteți chiar un nimeni, un nimeni care țineți în mână un aparat. Suntem ca animalele, dar nu trebuie să acceptăm. Nu acceptați! Nu vă lăsați scanați termic!", a strigat femeia către agentul de pază, într-un clip video pe care l-a filmat cu telefonul mobil.

×
Subiecte în articol: coronavirus
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close