Antena 3 CNN Coronavirus Focar de infecție cu COVID-19 la o fabrică din Mehedinți! Peste 60 de angajați depistați pozitiv; Sute de persoane așteaptă rezultatul

Focar de infecție cu COVID-19 la o fabrică din Mehedinți! Peste 60 de angajați depistați pozitiv; Sute de persoane așteaptă rezultatul

Focar de coronavirus la o fabrică de vagoane din judeţul Mehedinţi. 64 de angajați au fost depistați pozitiv, iar activitatea fabricii este acum oprită.

Focar de infecție cu COVID-19 la o fabrică din Mehedinți! Peste 60 de angajați depistați pozitiv; Sute de persoane așteaptă rezultatul
Sursa foto: Hepta
de Claudia Simion    |    24 Iul 2020   •   12:20

Unitatea are în total circa 500 de angajați. 80% dintre ei au fost testați până în acest moment. Ancheta epidemiologică este în curs de desfășurare.

Codruța Vochescu, purtător de cuvânt DSP Mehedinți - "Unitatea a fost închisă încă de pe 17 iulie, încă de la primele de cazuri de îmbolnăviri înregistrate. Până ieri am avut un număr de 14 angajați confirmați pozitiv. În ultimele 24 de ore au fost confirmate 48 de persoane. Angajatorul a decis testarea întregului personal, aproximativ 460 de persoane. Toate persoanele se află în izolare la domiciliu, împreună cu familiile lor".

Cazuri de coronavirus în România

Până în acest moment, în România, au fost confirmate în total 41.275 de cazuri de coronavirus. Dintre acestea,  24.862 sunt cazurile pacienților vindecați, iar 2.126 ai celor decedați.

Un nou record a fost raportat în România în privința coronavirus. Grupul de Comunicare Stategică a anunțat, joi, alte 1.112 de noi cazuri de infecție cu coronavirus, confirmate în ultimele 24 de ore, acesta fiind cel mai mare număr de cazuri zilnice din țara noastră de la începutul pandemiei de coronavirus.

×
Subiecte în articol: coronavirus mehedinti
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close