Antena 3 CNN Coronavirus Mel Gibson, infectat cu coronavirus și internat în spital. Anunț surprizător despre starea de sănătate a actorului

Mel Gibson, infectat cu coronavirus și internat în spital. Anunț surprizător despre starea de sănătate a actorului

Mel Gibson, actorul și regizorul australian în vârstă de 64 de ani, a fost infectat cu coronavirus și a fost internat în spital timp de o săptămână.

Mel Gibson, infectat cu coronavirus și internat în spital. Anunț surprizător despre starea de sănătate a actorului
Sursa foto: Hepta
de Claudia Simion    |    24 Iul 2020   •   11:00

Totul s-a întâmplat în luna aprilie a acestui an. Actorul a fost dus la un spital din Los Angeles, unde a fost tratat cu Remdesivir și s-a vindecat complet.

"A fost testat pozitiv în aprilie şi a petrecut o săptămână în spital. A fost tratat cu medicamentul Remdesivir, cât timp a fost spitalizat, şi de atunci a fost testat negativ de mai multe ori şi pozitiv pentru anticorpi", a declarat repprezentantul lui.

SUA este în continuare cea mai afectată zonă de pandemia de coronavirus din lume. În SUA s-au înregistrat în total 4,169,991 de infectări, dintre care 147,333 de decese și 1,979,617 de vindecări. În Brazilia s-au înregistrat 2,289,951 de cazuri pozitive, 84,207 de morți și 1,570,237 de persoane vindecate.

Viața și cariera lui Mel Gibson

Mel Gibson locuiește în California alături de partenera lui, Rosalind Ross. Au o relație din 2014, iar în 2017 au devenit părinții unui băiat. E vorba despre al nouălea copil al actorului.

Mel Gibson e actor, regizor producător și scenarist, iar cel mai cunoscut este pentru filmul Patimile lui Hristos pe care l-a regizat și finanțat. Se poate lăuda cu două premii Oscar în 1996, pentru pelicula „Inimă neînfricată” (Braveheart), la categoriile „cel mai bun film” şi „cel mai bun regizor”. De asemenea, a primit o altă nominalizare la Oscar, în 2017, pentru filmul „Hacksaw Ridge”, la categoria „cel mai bun regizor”.

×
Subiecte în articol: Mel Gibson coronavirus
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close