Antena 3 CNN Coronavirus O nouă carte despre care se spune că ar fi prezis pandemia de coronavirus

O nouă carte despre care se spune că ar fi prezis pandemia de coronavirus

Durek Verrett, iubitul prințesei Märtha Louise a Norvegiei, cel care a susținut anterior că a prezis atacurile teroriste din 11 septembrie,afirmă acum că a știut dinainte că lumea va experimenta „un dezastru major” în 2020.

O nouă carte despre care se spune că ar fi prezis pandemia de coronavirus
Sursa foto: Pixabay
01 Apr 2020   •   19:21

Vindecătorul american și șamanul autoproclamat Durek Verret, cunoscut în Europa pentru relația pe care o are cu prințesa norvegiană Martha Louise, este criticat dur după ce și-a asumat prezicerea pandemiei de coronavirus.

Într-un interviu acordat recent programului britanic The Morning, Verrett, bărbatul de 45 de ani care se prezintă drept ghid spiritual și care are numeroase celebrități în rândul clienților săi, a susținut că a prezis pandemia coronavirusului în propria carte „Spirit Hacking”, publicată anul trecut.

Durek Verrett s-a fi referit la ceva care „în șamanism se numește„ curățire”, descriind-o drept un punct în evoluția spirituală în care toți trebuie să ne unim și să începem să renunțăm la o mulțime de lucruri superficiale în care ne punem energia”.

Verrett ar fi preis că omenirea intră în prima etapă din acest proces, cunoscută sub numele de „ciumă”. În cartea sa, „deconectările” sunt descrise drept „momente-cheie care necesită salturi cuantice în evoluție pentru a asigura supraviețuirea speciilor”.

Cuvântul „virus” este menționat în carte de patru ori, observă criticii săi, dar niciodată în contextul cu care se confruntă lumea acum. Cuvintele „pandemie” sau „epidemie” nu sunt menționate deloc, scrie Gândul.

×
Subiecte în articol: Durek Verret coronavirus
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close