Antena 3 CNN Coronavirus Pacient vindecat de COVID-19, amintiri din perioada de coșmar: "Mă întreba fetița când vin acasă, iar eu eram o legumă. Credeam că nu o să o mai văd"

Pacient vindecat de COVID-19, amintiri din perioada de coșmar: "Mă întreba fetița când vin acasă, iar eu eram o legumă. Credeam că nu o să o mai văd"

Un bărbat, care s-a vindecat de coronavirus, a povestit cum a fost pentru el întreaga experiență trăită în acele momente, când a fost internat la secția de Terapie Intensivă.

Pacient vindecat de COVID-19, amintiri din perioada de coșmar: "Mă întreba fetița când vin acasă, iar eu eram o legumă. Credeam că nu o să o mai văd"
de Claudia Simion    |    07 Aug 2020   •   18:00

Tudor, în vârstă de 46 de ani, este una dintre victimele norocoase ale infecției cu COVID-19, căci deși a trecut printr-un adevărat chin, a reușit să scape cu viață. Bărbatul a mărturisit că a fost una dintre cele mai mari încercări pe care le-a avut de depășit până acum. Când privește în urmă, cel mai greu moment de care își amintește este cel în care propria-i fiică îl ruga să se întoarcă acasă. Tatăl se gândea mereu că ar putea fi, probabil, ultimele cuvinte pe care le aude de la ea.

Mi-a fost greu. Am o fetiță de 14 ani și am crezut că n-o mai văd.

"Când vezi că îți plânge copilul la telefon "tata, când vii acasă?" și tata nu putea să vină acasă... că eram legumă. Fără alte boli, mintea îmi spunea "ridică-te și fă ceva, du-te!", dar organismul nu mă ajuta cu nimic", a povestit bărbatul.

Spaima a devenit tot mai mare în momentul în care și-a văzut colegul de salon din spital murind lângă el, în timp ce vorbea la telefon.

"Murea foarte multă lume, și tânără și în vârstă. A fost un caz, o jumătate de oră a discutat cu nevasta la telefon și-a pus mâna pe piept și a murit instantaneu.

Eu spun la multă lume: Mă fraților, mă. Aveți în priză televizor, aveți aragaz. Cu ce funcționează alea? Cu curent! Vezi curentul? Ai văzut curentul vreodată? Când ai băgat degetul în priză te-ai fript? Așa e și aici! Nu-l vezi, dar te-ai fript dacă nu ești atent! Te-ai fript!”, a povestit Tudor în cadrul unui video realizat de MAI.

×
Subiecte în articol: Tudor coronavirus terapie intensiva
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close