Antena 3 CNN Coronavirus Prof. Dr. Vasile Astărăstoae, acuzații grave: Asimptomaticii sunt folosiți!

Prof. Dr. Vasile Astărăstoae, acuzații grave: Asimptomaticii sunt folosiți!

Profesorul Vasile Astărăstoae este de părere că în epidemia de coronavirus asimptomaticii sunt persoane folosite pentru ca autoritățile să justifice menținerea distanțării sociale obligatorii.

Prof. Dr. Vasile Astărăstoae, acuzații grave: Asimptomaticii sunt folosiți!
Sursa foto: Agerpres
23 Iun 2020   •   07:25

„Distanțarea socială se poate practica doar în mod excepțional și pentru o perioadă scurtă de timp. În zilele noastre, consecință a semanticii epidemiologice asistăm însă la înființarea unei noi religii (controlate de instituțiile statului) care se bazează o dogmă: distanțarea socială obligatorie.

Distanțarea socială obligatorie, care este promovată agresiv de „salvatorii omenirii”: experți aroganți și limitați, unii politicieni demagogi (care exploatează panica pentru interese individuale sau de grup) și presa isterizantă (care transforma răspândirea virusului în evenimente senzaționale).

Vasile Astărăstoae: Asimptomaticii sunt persoane pe care le plimbăm cu izoleta, le internăm în spital, le dăm sau nu medicamente

P.S. În trecut, în prezența unei afecțiuni, populația era împărțită în persoane sănătoase, persoane bolnave și purtători (starea de purtător sănătos de microb sau virus se descoperea întâmplător). Acum, avem și a patra categorie – asimptomaticii. Asimptomaticii sunt persoane fără semne clinice și paraclinice (cu excepția testului pozitiv la un germene) pe care le plimbăm cu izoleta, le internăm în spital, le dăm sau nu medicamente și le raportam când este necesar să justificăm menținerea distanțării sociale obligatorii”, susține Vasile Astărăstoae.

„Apa sărată distruge noul coronavirus”. Ce spune un reputat medic român

Asimptomaticii puteau fi trataţi acasă, la domiciliu, a mai spus Vasile Astărăstoae.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close