Antena 3 Coronavirus PSD face acuzații grave despre numărul de infectări cu coronavirus: "Cifrele oficiale au devenit cifrele liberale despre pandemie!"

PSD face acuzații grave despre numărul de infectări cu coronavirus: "Cifrele oficiale au devenit cifrele liberale despre pandemie!"

de Claudia Simion    |    18 Iun 2020   •   14:16
PSD face acuzații grave despre numărul de infectări cu coronavirus: "Cifrele oficiale au devenit cifrele liberale despre pandemie!"
Sursa foto: Hepta

Partidul Social Democrat face acuzații deosebit de grave vizavi de datele furnizate privind numărul infectărilor cu coronavirus.

PSD atrage atenția că de 10 zile, fix de când au anunțat că nu mai votează noua stare de alertă, "datele oficiale despre COVID-19 și-au pierdut orice fărâmă de logică. Cifrele oficiale au devenit cifrele liberale despre pandemie!".

"Numărul testelor înregistrează variații uriașe de pe-o zi pe alta, iar rata infecțiilor scade sau crește în funcție mai degrabă de programarea ședințelor PSD. Cifrele oficiale ale pandemiei au ajuns o loterie, la fel cum se întâmplă, de exemplu, când Orban și Cîțu dau din burtă numere total contradictorii despre firmele ce au obținut credite la IMM Invest.

Nu le mai putem crede raportările! Mai ales de când premierul l-a trimis în Grupul de Comunicare Strategică chiar pe #consilierul său personal de la #partid. Ce-l recomandă pe acesta pentru a ajunge alături de specialiștii în epidemiologie și sănătate publică? Răspunsul e simplu: doar pentru ca datele ajunse la români să fie vămuite drastic. Întâi au redus frecvența raportărilor, apoi informațile despre cei decedați, asta fiindcă presa le demonta prea des calculele.

Din obsesia liberalilor de a profita finaniar și politic de pandemie, au îmbolnăvit România de pandemită!", au transmis social-democrații.

Miercuri s-a întregistrat o creștere masivă a numărului de infectări cu coronavirus din România. Grupul de Comunicare strategică a anunțat ieri că de la ultima informare au fost înregistrate alte 345 de noi cazuri de îmbolnăvire. Au fost confirmate, în total, 22.760 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 16.117 au fost declarate vindecate și externate. În intervalul 16.06.2020 (10:00) – 17.06.2020 (10:00) au fost înregistrate 14 decese (7 bărbați și 7 femei).

×
Subiecte în articol: Partidul Social Democrat coronavirus

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close