Antena 3 CNN Coronavirus Dr. Tudor Ciuhodaru: ”Este dovedit că vaccinații se pot infecta și pot transmite boala, poate aude și doamna de la Ministerul Sănătății”

Dr. Tudor Ciuhodaru: ”Este dovedit că vaccinații se pot infecta și pot transmite boala, poate aude și doamna de la Ministerul Sănătății”

Medicul Tudor Ciuhodaru a comentat decizia remunerării persoanelor care se vor vaccina anti COVID.

Dr. Tudor Ciuhodaru: ”Este dovedit că vaccinații se pot infecta și pot transmite boala, poate aude și doamna de la Ministerul Sănătății”
de Andreea Cigolea    |    01 Sep 2021   •   10:06

Doctorul a ținut să precizeze că circulația virusului nu este oprită, chiar dacă cetățenii se vaccinează anti-COVID și că cea mai importantă este testarea.

”Este dovedit că vaccinații se pot infecta și pot transmite boala, așa cum spune și domnul Fauci, poate aude și doamna de la Ministerul Sănătății, se pare că unele informații ajung mai greu acolo.

Și în aceste condiții, vaccinații pot fi și neimunizați și pot face forme severe de boală.

Uitați-vă și pe statisticile oficiale, au fost în România persoane vaccinate cu ambele doze chiar cu anticorpi dezvoltați, care au ajuns în stare critică la terapie intensivă și nu au putut fi salvate”,  a declarat Ciuhodaru.

Medicul a ținut să precizeze că Ioana Mihăilă confundă vaccinarea cu împiedicarea ”transmiterii bolii”.

”Vaccinarea rămâne un act individual, în sensul de a nu face o formă gravă a bolii.

Eu sunt vaccinat, lucrez într-un spital-suport de coronavirus. Dar a confunda vaccinarea cu testarea, cu împiedicarea transmiterii bolii, este o mare eroare și duce la o strategie fundamental greșită”, a mai comentat Ciuhodaru, la B1. 

×
Subiecte în articol: Tudor Ciuhodaru vaccin COVID-19
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close