Antena 3 CNN Economic Auto Cea mai rapidă mașină din lume a fost scoasă la vânzare. Preţul cerut este uriaş

Cea mai rapidă mașină din lume a fost scoasă la vânzare. Preţul cerut este uriaş

Cea mai rapidă mașină de șosea din lume, cu o viteză maximă de 300 km/h, a fost scoasă la vânzare. Preţul cerut este uriaş.

Cea mai rapidă mașină din lume a fost scoasă la vânzare. Preţul cerut este uriaş
Sursa foto: X
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Ian 2024   •   21:36

Bugatti Chiron Super Sport 300+ Coupe negru și portocaliu 2022 este unul dintre cele doar 30 de exemplare fabricate, potrivit thesun.co.uk. Se așteaptă să se vândă pentru aproximativ 5 milioane de euro.

Un purtător de cuvânt al Bonhams a declarat: "Pentru a ataca recordul, Bugatti a apelat la echipa condusă de Andy Wallace, care avea deja două astfel de recorduri la activ, McLaren F1 la 240,1 km/h și Veyron SS la 267,8 km/h.

Citeşte şiMaşina de 5,4 milioane de euro a fraţilor Tate, pusă sub sechestru de autorităţile române | Ancheta se extinde în mai multe ţări

Echipa Bugatti, adunată pe pista de testare VAG Ehra-Lessien, Wallace și echipajul au continuat să forțeze până în ultima zi, când, la accelerația maximă, a fost înregistrată de autoritățile germane o viteză fără precedent de 304,777 mph."

Bugatti a dezvăluit recent noul Bolide de 1.578 de cai putere, catalogat de Auto Express drept "geamănul malefic" al modelului Chiron, care s-a clasat ca fiind cea mai rapidă mașină din lume în acest an, scrie The Sun.

Vânzarea are loc pe 25 ianuarie.

 

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close