Antena 3 CNN Economic Conținut plătit 7 motive pentru care să alegi un telefon cu sistem de operare iOS

7 motive pentru care să alegi un telefon cu sistem de operare iOS

Sistemul de operare iOS al brandului Apple este un sistem foarte bine optimizat pentru telefoanele iPhone, oferind beneficiarilor numeroase facilități, în funcție de modelul smartphone-ului pe care-l dețin

7 motive pentru care să alegi un telefon cu sistem de operare iOS
Sursa foto: Pexels.com
de Georgiana Adam    |    31 Aug 2022   •   12:30

iPhone este unul dintre cele mai cunoscute dispozitive, fiind disponibil pe piață oriunde în lume, așa că îți va fi ușor să găsești design-ul perfect!

Vrei să schimbi telefonul cu noul model de la iPhone, însă nu ești sigur dacă urmează să faci cea mai bună investiție pentru nevoile tale? Nu îți face probleme! Iată 7 motive pentru care să alegi un smartphone cu sistem de operare iOS, care sunt funcționalitățile unui telefon iPhone și ce oferă acesta în plus, spre deosebire de un Android.

Varietate de aplicații

Produsele iPhone pun la dispoziția utilizatorilor numeroase aplicații din toate domeniile: jocuri, lifestyle, business, educație etc. Unele dintre programele utilizate astăzi pe Android au putut fi descărcate pe sistemele iOS cu cel puțin un an înainte să fie prezente pe Google Play. De exemplu, Instagram a fost lansat mai întâi pe Apple Store, iar de abia după doi ani a fost disponibil și pe telefoanele Android.

Aplicații fără reclame

Dacă ai avut până de curând un smartphone Android, cu siguranță te-ai săturat ca în cele mai palpitante momente ale jocurilor sau aplicațiilor pe care le foloseai să apară o reclamă. Ei bine, cu un sistem iOS îți poți lua adio de la aceste pauze neplăcute, indiferent de ce aplicații vrei să-ți instalezi pe iPhone.

Optimizare excepțională 

Dacă ești în căutarea unui telefon multitasking, atunci iPhone-ul este întocmai dispozitivul de care ai nevoie. Deoarece oferă o optimizare excepțională, îți va fi ușor să rulezi mai multe programe simultan, fără ca performanța gadgetului să scadă. Deși iOS are o memorie RAM mai mică spre deosebire de Android, sistemul utilizează foarte puțin RAM la deschiderea și utilizarea programelor, widget-urilor și jocurilor.

Compatibilitate maximă cu MAC

Un duo perfect în lumea digitală este întocmai telefonul iPhone și dispozitivele MAC. Datorită aplicațiilor utilizate pe macOS, vei putea chiar primi pe laptop, tabletă sau computer toate mesajele, apelurile și notificările, fără a-ți folosi telefonul mobil; acesta trebuie doar să se afle în apropiere. Mai mult, vei putea sincroniza pe iCloud fișierele dorite de oriunde și oricând!

Opțiunea Family Sharing

Dacă la Android poți descărca prin Google Play diferite aplicații de tip „Family Sharing”, iPhone-ul îți oferă încă din fabrică această disponibilitate. Datorită aplicației vei putea împărți cheltuielile cu până la șase membri din familie, așadar toată lumea va ști exact ce achiziții se realizează în gospodărie.

Update la software doar atunci când vrei 

După cum ai observat, la Android poți respinge de câteva ori opțiunea de a actualiza sistemul de operare, însă până la urmă te vei trezi cu update la ultima versiune peste noapte, fără voia ta. Acest lucru nu se întâmplă la iOS. Îi poți face chiar tu update atunci când simți nevoia, iar aplicațiile vor funcționa la fel de bine ca înainte.

Design-ul cu care te-ai obișnuit

În funcție de modelul de Android pe care-l alegi, acesta poate avea un ecran principal diferit, iar pentru multe persoane va fi întocmai o piedică. Utilizatorii trebuie să se obișnuiască cu noua aranjare a aplicațiilor. Pe de altă parte, un iPhone oferă întotdeauna același design exterior și de software, astfel încât îți va fi întotdeauna ușor să te acomodezi cu noile modele.

Sistemul de operare iOS oferă utilizatorilor, după cum ai observat, numeroase beneficii, putând fi utilizat zi de zi pentru activitățile cotidiene, pentru hobby-uri, școală, job etc, întotdeauna practic, rapid și la îndemână!

×
Parteneri
Benzina și motorina se scumpesc considerabil de la 1 iulie!
x close