Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Alege calorifere portprosop cu finisaje moderne pentru o baie de lux

Alege calorifere portprosop cu finisaje moderne pentru o baie de lux

Atunci când vorbim de amenajarea băilor contemporane, atenția este îndreptată de cele mai multe ori către funcționalitățile premium întâlnite în hotelurile de lux sau în centrele SPA.

Alege calorifere portprosop cu finisaje moderne pentru o baie de lux
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Iul 2022   •   17:22

Mai mult, magazinele online dedicate ne-au oferit o cale de acces mai rapidă către aceste produse de lux la care aspirăm. De asemenea, atunci când ne dorim să amenajăm baia unei locuințe în care să rămânem cât mai mult timp, vom opta pe de-o parte pentru siguranță și funcționalitate, iar pe de altă parte pentru rafinament și stil.

Unul dintre aspectele pe care fiecare dintre noi îl dorește în baie este confortul termic, extrem de important pentru o relaxare completă. De altfel, nimeni nu vrea să iasă din cadă sau de la duș într-o atmosferă friguroasă. Caloriferele moderne portprosop au capacitatea de a schimba acest lucru și de a transforma baia într-o încăpere care îți oferă confortul suprem. Nimic nu este mai plăcut în diminețile răcoroase decât senzația oferită de un prosop cald atunci când ieși din cabina de duș.

De ce ai nevoie de un calorifer portprosop în baie?

Caloriferul este unul dintre obiectele care se află de multe ori la finalul listei cu obiecte necesare pentru baie, având prioritate cabina de duș, cada, vasul WC, lavoarul sau piesele de mobilier. Cu toate acestea, un radiator cu design deosebit va contribui în mod semnificativ la aspectul general și îți va asigura confortul de care ai nevoie. De altfel, un sistem de duș de calitate premium va fi în zadar dacă atunci când pășești în exteriorul cabinei te lovești de un aer rece. De asemenea, vei observa cum, într-o baie contemporană, un calorifer portprosop într-un finisaj deosebit va contura o declarație de stil și va atrage atenția ca un magnet.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Calorifere portprosop cu finisaje moderne

  • Calorifer portprosop negru texturat

Una dintre cele mai populare tendințe în designul contemporan este alegerea finisajelor negre pentru diferite obiecte din baie, precum caloriferele portprosop, bateriile de lavoar, de cadă și duș, sau chiar obiecte sanitare. Negrul este nuanța eleganței, ce îți oferă avantajul de a crea o schemă de culori variată. Alegerea unui calorifer portprosop negru pentru baie este o modalitate excelentă de a introduce un element de design contemporan, care va atrage privirea oricui.

De exemplu, radiatorul Radox Break Q, disponibil pe germanquality.ro va oferi un caracter minimalist și puternic spațiului din baie, prin prezența lui impunătoare.

Radox Break Q - GQS German Quality

  • Calorifer portprosop cromat

Finisajul cromat conferă un aspect elegant caloriferului și o notă de rafinament băii. Poate fi integrat în orice baie, indiferent de stilul de amenajare, sporindu-i considerabil valoarea. Un calorifer portprosop cromat din oțel inoxidabil va fi foarte simplu și plăcut de integrat alături de bateriile sau accesoriile de baie cu finisaje similare. Strălucirea oferită de acest finisaj este imposibil de trecut cu vederea, caloriferul devenind un punct focal în baie și o încântare pentru privire.

Dacă dorești îmbinarea perfectă între stil, funcționalitate și durabilitate, caloriferul Tubes Ixsteel BA10X de pe germanquality.ro este exact ceea ce ai nevoie. Accentul este pus pe inovație pentru a crea o identitate unică și distinctă.

Tubes Ixsteel BA10X - GQS German Quality

Pe lângă opțiunile de finisaje menționate mai sus, poți alege și varianta de finisaj alb, care va oferi băii tale un aspect clasic și în același timp modern. De asemenea, fiecare model de calorifer portprosop este disponibil în diverse dimensiuni, astfel încât să o poți alege cu ușurință pe cea care se potrivește configurației băii tale.

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close