Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Am testat mâncarea pentru câini Monge și Gemon – vezi ce am descoperit!

Am testat mâncarea pentru câini Monge și Gemon – vezi ce am descoperit!

Monge este cel mai mare fabricant de mâncare pentru câini și pisici din Italia.

Am testat mâncarea pentru câini Monge și Gemon – vezi ce am descoperit!
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Iun 2022   •   15:14

Cele mai apreciate în Europa sunt hrana pentru câini de calitate super-premium Monge și hrana pentru câini de calitate premium Gemon. Ești curios cât de bune sunt acestea în realitate pentru câinele tău? Le-am testat și îți oferim rezultatele în acest articol! Vezi aici ce am descoperit despre Monge și Gemon!

Mâncare pentru câini Monge și Gemon

În analiza noastră, am avut în vedere următoarele criterii:

  • calitatea ingredientelor folosite la hrana pentru câini;
  • varietatea de produse pentru gamele Monge și Gemon;
  • reacția câinelui la servirea acestor tipuri de hrană;
  • prețul produselor;
  • serviciul pentru clienți al distribuitorului.

Mâncare pentru câini Monge și Gemon – vezi rezultatele testului

Lista de ingrediente din hrana uscată pentru câini Monge și Gemon

Analizând lista de ingrediente, am constatat că Monge și Gemon au la bază ingrediente naturale premium: carne proaspătă, legume certificate, vitamine, minerale (seleniu, magneziu, zinc, calciu), fier. Nu sunt folosite ingrediente modificate genetic, nici coloranți artificiali sau conservanți.

Ce înseamnă acest lucru? Înseamnă sănătate pentru animalul tău, fără probleme de tract digestiv, fără alergii și probleme ale pielii! Le acordăm 5 stele pentru ingredientele naturale folosite!

Varietatea de produse din gamele Monge și Gemon

De asemenea, analizând varietatea de produse din gamele Monge și Gemon, am constatat că până și cel mai pretențios câine este încântat: de la varietatea de cărnuri calitative folosite, până la proporția variabilă de legume adăugate, vei găsi varietatea potrivită pentru orice câine, de orice vârstă, cu orice greutate și cu orice afecțiune de fond ar avea!

În plus, găsești hrană pentru câini Monge și Gemon ambalată în cantități variabile, pentru a-ți fi cât mai ușor să alegi! Acum înțelegem de ce Monge și Gemon sunt în top 10 mâncare câini atât în Europa, cât și în Australia, Africa, Orientul Mijlociu, America Latină și Asia de Sud-Est!

Reacția câinelui la hrana din gamele Monge și Gemon

Cât despre reacția câinelui nostru Amstaff adult la gamele de mâncare pentru câini Monge și Gemon, putem spune că a fost un succes chiar mai mare decât ne-am fi așteptat. Câinele a avut de ales între un bol cu mâncare Bosch cu miel și orez, un bol cu Pro Plan pentru digestie sensibilă, un bol cu Royal Canin clasic pentru adulți, un bol Advance pentru adulți, un bol cu Purina One și un bol cu Monge cu pui și orez.

Amstaff-ul nostru a trecut pe la fiecare bol, foarte încântat că brusc are la dispoziție atâtea alegeri. Le-a mirosit pe toate, a gustat din Pro Plan, a luat câteva boabe și din Advance, a ezitat puțin în fața bolului cu Purina One, însă a trecut mai departe. Când a ajuns la bolul cu Monge, și-a luat poziția de hrănire și a golit bolul. După ce a terminat, nu s-a întors să guste din niciun alt bol, ci a trecut la alte activități.

Din punctul nostru de vedere, aceasta este dovada clară că hrana pentru câini din gamele Monge (super-premium) și Gemon (premium la cel mai bun raport preț-calitate) nu este doar sănătoasă, ci și delicioasă, pe gustul oricărui câine!

Prețul produselor Monge și Gemon

Comparând hrana pentru câini din gamele Monge și Gemon cu mărcile premium și ultra-premium existente pe piața din România, am constatat că în ansamblu calitatea mâncării pentru câini este aceeași, însă prețul este mult mai bun la gama super-premium Monge și gama premium Gemon.

Mărcile premium cu care am comparat raportul preț-calitate sunt: Hillspet, Royal Canin, Brit Care, Nutraline, Bosch, Advance și Petkult. Cel mai bun preț din România pentru Monge și Gemon l-am găsit la monge-webshop.ro, cei care sunt importatori și unici distribuitori autorizați ai acestor mărci în România.

Serviciul pentru clienți

Analizând serviciile pentru clienți de la cele 7 magazine online de unde am cumpărat hrana pentru câini pentru această analiză, acordăm 5 stele tot celor de la monge-webshop.ro. Au fost singurii care au oferit livrare gratuită prin curier extrem de rapidă, deși am cumpărat doar un sac de Monge și unul de Gemon. Cu siguranță vom reveni cu comenzi și îi vom recomanda tuturor prietenilor noștri care au animale de companie!

Monge și Gemon – hrană pentru câini de 5 stelex„

În concluzie, în top 10 hrană uscată pentru câini, analiza noastră arată că pe primul loc se află producătorul italian al gamelor de mâncare pentru câini Monge și Gemon. Accesând site-ul distribuitorului din România (monge-webshop.ro), vei putea citi și alte păreri despre Monge și Gemon de la alți clienți care au încercat aceste produse.

De asemenea, am aflat de pe site-ul lor că au oferte personalizate cu discount pentru canise și revânzători. Pentru cei interesați, lăsăm aici numărul de telefon la care pot fi negociate și discutate ofertele de mâncare premium pentru câini la preț cu discount pentru cantități mari: (+40) 746 827 466.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close