Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Avantaje monitorizare gps flote auto

Avantaje monitorizare gps flote auto

Una dintre principalele responsabilități ale managerilor de flota este reprezentata de resursele financiare din cadrul flotei.

Avantaje monitorizare gps flote auto
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Noi 2022   •   10:34

Astfel, reducerea costurilor este un obiectiv permanent întâlnit în cadrul acestor afaceri, ce se poate îndeplini prin intermediul unui sistem de urmărire GPS. Monitorizarea prin GPS nu oferă doar acest avantaj, ci vine la pachet cu o serie întreagă de beneficii menite să contribuie la dezvoltarea business-ului.

Iată care sunt principalele avantaje ale monitorizării GPS pentru folte auto.

  1. Diminuarea costurilor de operare și optimizarea rutelor

Sistemul de urmărire GPS te ajuta să identifici cele mai bune și mai scurte rute pentru vehiculele din compania ta. În plus, contribuie considerabil la reducerea consumului de combustibilului.

  1. Productivitate crescuta

Creșterea productivității atrage după sine economisirea de timp și bani. Cu ajutorul unui sistem GPS de urmărire auto, poți monitoriza atent timpul de staționare, un element cheie pentru îmbunătățirea productivității și profitabilitatii. Astfel, poți gândi un plan pentru a-i determina pe șoferi să devina mai productivi.

  1. Gestionarea eficienta a resurselor

Monitorizarea flotei auto prin GPS iți permite să urmărești autoturismele în timp real și să obții toate informațiile importante despre consumul de combustibil sau comportamentul șoferilor. În urma datelor obținute, vei putea gestiona resursele mult mai eficient și poți identifica cele mai bune soluții de economisire a banilor.

  1. Eliminarea riscului de furt

Cu ajutorul sistemelor GPS vei putea urmări îndeaproape mașinile și le vei putea localiza rapid în cazul unui furt.

  1. Reducerea costurilor de întreținere

Tehnologia a avansat considerabil. Drept urmare, în prezent, sistemele de urmărire prin GPS sunt prevăzute cu funcții telematice de ultima generație. Poți obține rapid o diagnosticare a vehiculului, informații despre nivelul de combustibil sau despre indicatorul de teperatura a motorului. Astfel, nu vei fi nevoit să duci mașină în service pentru o inspecie de rutina pentru că monitorizarea prin GPS te va anunțat când este necesarara verificarea autoturismului.

  1. Primirea alertelor în timp real

Sistemele de monitorizare prin GPS permit trimiterea alertelor fie prin e-mail, fie prin SMS atunci când vehiculele depășesc zona desemnata sau sunt utilizate necorespunzător. Mai mult decât atât, software-ul poate trimite notificări în timp real în cazul unor accidente pentru a putea realiza demersurile necesare.

Așadar, acestea sunt doar o parte din avantajele pe care le oferă un sistem de monitorizare GPS, dar multe altele le vei descoperi chiar tu, în momentul instalării acestuia.

Dacă iți dorești să beneficiezi de un sistem eficient pentru monitorizare flota auto, să economisești cât mai mulți bani și să obții rezultate mai bune cu mai puțin efort, contacteaza CargoTrack pentru o oferta personalizata

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close