Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Aveți grijă de ochii dumneavoastră, cu serviciile și produsele EXPERTOPTIC

Aveți grijă de ochii dumneavoastră, cu serviciile și produsele EXPERTOPTIC

Maniera în care percepem lumea este generată prin intermediul celor 5 simțuri principale: văz, auz, miros, gust și cel tactil. Toate acestea se completează reciproc, formând precum piesele unui puzzle, tabloul realității în care trăim.

Aveți grijă de ochii dumneavoastră, cu serviciile și produsele EXPERTOPTIC
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Mar 2022   •   15:41

Insa, care este oare primul lucru pe care îl sesizăm mai înainte de toate? Fără doar și poate, ceea ce vedem în jurul nostru. De asemenea, datorită văzului, reușim să ne deplasăm și să ne desfășurăm activitățile zilnice cu ușurință.

De aceea, putem afirma că vederea reprezintă unul dintre cele mai importante simțuri cu care am fost înzestrați. Fără să ne dăm seama, imaginile transmise creierului joacă un rol esențial pentru noi. Cu ajutorul acestora ne orientăm, ne formăm de cele mai multe ori opinii, ne creăm amintiri și la fel de important de menționat este că ne ghidăm în viață pe baza văzului.

Importanța vederii

Din acest motiv, ar trebui să punem mai mult preț pe acest dar pe care l-am primit încă din prima zi de viață. Sunt atât de multe persoane care se nasc fără capacitatea de a vedea sau o pierd din cauza unor evenimente nefericite, petrecute de-a lungul vieții.

Realizăm oare, cu adevărat, cât de norocoși suntem că putem privi tot ce ne înconjoară? Suntem atât de obișnuiți cu acest dar, încât nici nu ne punem întrebarea “cum ar fi fost dacă ar fi trebuit să ne descurcăm fără vedere?”. Punem mereu accent pe ceea ce ne dorim, dar uităm să ne bucurăm și să prețuim lucrurile cu adevărat importante, precum sănătatea.

V-ați pus vreodată întrebarea cât de sănătoși sunt ochii dumneavoastră? Contextul actual, caracterizat de ritmul alert în care se desfășoară viața și de dependența de tehnologie, nu este deloc unul favorabil ochilor noștri. Zilnic suntem expuși unor factori care pot avea efecte nocive asupra noastra pe termen lung, precum lumina puternică a soarelui, timpul îndelungat petrecut în fața device-urilor, timpul scurt alocat somnului etc. Toate aceste elemente degradează în timp vederea, însă nu conștientizăm acest lucru până nu ajungem în punctul în care suntem nevoiți să purtăm ochelari de vedere.

EXPERTOPTIC pune preț pe ochii dumneavoastră

Cei de la EXPERTOPTIC, cu pagina oficială expertoptic.ro, sunt alături de dumneavoastră și vă oferă servicii de calitate. Fie că aveți nevoie de un consult, consiliere în alegerea unor rame de ochelari deosebiți sau realizarea unei perechi de ochelari care să vă corecteze vederea, EXPERTOPTIC este alegerea potrivită.

Dacă sunteți în căutarea unei perechi de ochelari de vedere/ de soare care să vă scoată din anonimat, nu ezitați să vizitați unul dintre sediile EXPERTOPTIC, de unde puteți alege dintr-o gamă vastă de produse. Adresa și o parte din modelele disponibile se pot găsi foarte ușor și pe internet, căutând simplu: rama ochelari Roman/ Suceava/ Fălticeni/ Botoșani/ Rădăuți, dar și accesând simplu: www.expertoptic.ro.

Varietatea serviciilor și produselor EXPERTOPTIC

Varietatea producătorilor cu care lucrează EXPERTOPTIC, este una mare, oferindu-vă posibilitatea de a selecta dintre lentilele fotocromatice, cu filtru de calculator, progresive, degresive, bifocale, subțiate, pentru discromatopsie, de soare sau cele adecvate conducătorilor auto. Modelele ramelor diferă de asemenea, în funcție de bugetul în care doriți să vă încadrați și de preferințele dumneavoastră, lista brandurilor fiind una lungă (Police, Furla, Ana Hickmann, Guess, Dolce Gabbana, Avanglion etc ).

În plus, la EXPERTOPTIC puteți comanda și lentile de contact cu dioptrii sau cosmetice. Asemenea ramelor de ochelari, lentilele pot fi probate pentru a vă ajută să faceți alegerea potrivită din întreagă paletă de opțiuni care va stă la dispoziție, existând o varietate de dioptrii și nuanțe.

În situația în care perechea dumneavoastră de ochelari a suferit un accident, îi puteți aduce fără grijă la unul din punctele de lucru EXPERTOPTIC. Aceștia vor fi reparați în cel mai scurt timp pentru a putea fi purtați în continuare, evitând astfel niște costuri nedorite. În cadrul sediilor, se pot înlocui brațele, șuruburile sau oricare alt element care vă lipsește sau a fost stricat.

Așadar, aveți grijă de vederea dumneavoastră și alegeți să vă faceți un consult din timp. EXPERTOPTIC vă stă la dispoziție pentru a vă oferi servicii și produse destinate ochilor, de cea mai bună calitate.

Contact:

Suceava: 0740 952 952

Botoșani 1: 0744 754 754

Botoșani 2: 0755 538 538

Rădăuți: 0747 750 750

Fălticeni: 0751 341 341

Roman: 0755 589 589

×
Parteneri
Se apropie ciclonul! ANM: ”Atenție! Vor fi fenomene intense"
x close