Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Casă în afara Capitalei sau apartament cu 3 camere în București

Casă în afara Capitalei sau apartament cu 3 camere în București

În ultimii ani, tot mai multe persoane ce au locuit o perioadă în Capitală sau care își doresc să se stabilească, au început să se gândească dacă merită sacrificiul financiar de a cumpăra o locuință în oraș.

Casă în afara Capitalei sau apartament cu 3 camere în București
Sursa foto: astoriummyhome.ro
de Georgiana Adam    |    31 Aug 2021   •   15:17

Bucureștiul s-a dezvoltat extrem de mult în ultimii ani, cu precădere în ultimii 10 ani și a devenit din ce în ce mai aglomerat.

Acest lucru se vede nu doar în trafic, dacă alegi mașina personală, ci chiar și la metrou, care este cea mai rapidă modalitate de transport.

În urmă cu mai bine de un deceniu, unii oameni au ales să se retragă în orașele și comunele din jurul Bucureștiului, cu precădere în Corbeanca, Otopeni, Bragadiru, Cățelu, Popești Leordeni, Pantelimon și lista continuă. Pe atunci, era mai ușor de suportat naveta, deoarece nu era tot timpul aglomerat, ci doar la început și la final de săptămână.

Astăzi, cei care locuiesc în afara Bucureștiului și vin la serviciu în oraș, pot ajunge să piardă chiar și mai bine de două ore zilnic cu naveta, iar lucrurile nu sunt mai bune nici pentru cei care locuiesc efectiv în Capitală.

În această situație, multe persoane au început să se gândească serios să lase traiul liniștit din afara Bucureștiului și să se întoarcă într-un apartament din oraș, pentru a economisi timp prețios. Știm cu toții că timpul este cea mai de preț resursă, pe care nu o putem aduce înapoi.

Deși poate părea un plan foarte bun în teorie, practica ne demonstrează că un apartament cu trei camere în București poate fi mai scump decât o casă spațioasă în afara orașului. În aceste condiții, este necesară o analiză amănunțită pentru a stabili care este cea mai bună variantă.

În cazul în care alegi Bucureștiul, trebuie să știi că există posibilitatea de a te bucura de un cămin spațios, confortabil, modern și la un preț excelent, alegând unul dintre numeroasele apartamente 3 camere Sector 3.

Ce îți recomandăm noi? Complexul rezidențial Astorium My Home! Este situat în sectorul 3, relativ aproape de ieșirea spre Autostrada Soarelui și ai împrejur tot ceea ce îți trebuie pentru un trai calitativ. Cel mai important este faptul că vei economisi timp prețios pentru a ajunge oriunde dorești.

Complexul este situat la doar câteva minute de mers pe jos până la stația de metrou Nicolae Teclu sau până la cea mai apropiată stație de autobuz sau tramvai. Astfel, nu va trebui să folosești zilnic mașina personală dacă nu îți dorești!

Complexul Astorium My Home este locul ce îți va deveni un cămin confortabil și unde te vei bucura de un trai liniștit cu adevărat. Poți achiziționa un apartament cu 3 camere sau în funcție de preferințe și de buget poți alege o altă locuință. Nu există un singur tip de apartament, astfel că poți să îl alegi pe cel care îți place mai mult. Spre exemplu, poți opta pentru un apartament cu 3 camere de 88.27 mp sau chiar pentru unul de 159.53 m².

Așadar, dacă vrei să te convingi că Astorium My Home este locul perfect pentru tine, programează cât mai curând o vizionare!

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close