Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cele mai apreciate și consumate băuturi din lume!

Cele mai apreciate și consumate băuturi din lume!

Cafeaua este una dintre cele mai populare băuturi din lume. Datorită nivelurilor sale ridicate de antioxidanți și a multitudinii de substanțe nutritive benefice prezente, este de asemenea și o băutură foarte sănătoasă dacă este consumată în cantități moderate.

Cele mai apreciate și consumate băuturi din lume!
de Georgiana Adam    |    15 Mar 2021   •   20:27

Studiile arată că băutorii de cafea prezintă un risc mult mai mic de apariție a mai multor boli grave.

Cafeaua poate ajuta oamenii să se simtă mai puțin obosiți și să crească nivelul de energie și tocmai de aceea, este băutura preferată de foarte multe persoane pentru a începe în forță o nouă zi.

Acest lucru se datorează faptului că există în conținutul cafelei, un stimulent numit cofeină - substanța psihoactiva cea mai frecvent consumată din lume. După ce bei cafea, cofeina este absorbită în fluxul sanguin. De acolo, se deplasează către creierul unde se întâmplă fenomenul de blocare al neurotransmițătorul inhibitor adenozină. Când se întâmplă acest lucru, cantitatea de alți neurotransmițători, cum ar fi norepinefrina și dopamina crește, ducând la o eficientă îmbunătățită a neuronilor.

Multe studii controlate la om, arată faptul că, consumul de cafea, îmbunătățește diferite aspecte ale funcției creierului - inclusiv memoria, starea de spirit, vigilența, nivelul de energie, timpul de reacție și funcția mentală generală.

Cafeaua poate ajuta și la arderea mai eficientă a grăsimilor. Cofeină se găsește în aproape fiecare supliment comercial dedicat arderii grăsimilor iar acest fapt se întâmplă pentru un motiv bine întemeiat. Este una dintre puținele substanțe naturale despre care s-a dovedit că ajută la arderea grăsimilor.

Totul începe cu alegerea unei cafele de calitate, iar pentru a te bucura de o cafea perfectă prin care să îți poți începe eficient dimineață, ești invitat să accesezi magazinul online Contegocafe.ro.

Aici, pe Contegocafe.ro, îți este pusă la dispoziție o gama extrem de variată de soiuri de cafea, printre cele mai calitative soiuri de cafea din diferite colțuri ale lumii, având posibilitatea de a alege fie cafea proaspăt prăjită, fie microloturi, cafea verde sau cafea decofeinizată. În plus, la numai un simplu click distanță, de pe Contegocafe.ro, poți achiziționa și sortimente de ciocolată caldă disponibilă în diverse arome, de la cea clasică, și până la arome de portocale, chili ori mentă și așa mai departe, alegerea fiind doar a ta, în funcție de gusturile pe care le ai sau de sortimentul pe care dorești să îl experimentezi.

Atunci când discutăm despre produsele Contegocafe.ro, discutăm despre produse de-o calitate înalta, produse foarte atent alese pentru a satisface nevoile tuturor. Este disponibilă o mare varietate de cafea, boabe de cafea ce sunt prăjite proaspăt în stilul Green Coffee Tuning, de către o persoană extrem de bine pregătită în domeniu.

Pe piață, există o mulțime de băuturi atât non alcoolice, cât și alcoolice care au diverse efecte benefice pentru sănătate, bineînțeles, cu condiția să fie consumate cu măsură.

De exemplu, la polul opus am putea spune, o băutură cu diverse efecte benefice pentru sănătate, este o băutură alcoolică care este cunoscută sub denumirea de bere. Cu sute de ani de istorie în spate, berea este o băutură extrem de apreciată și consumată la nivel mondial, poate chiar cea mai consumată băutură alcoolică din lume.

Și pentru pasionații de bere, adică pentru acele persoane care cunosc importantă calității unei astfel de băuturi, există o soluție excelentă pentru o bere de cea mai bună calitate. Această soluție este reprezentată de threehappybrewers.com.

Povestea threehappybrewers.com a început în urmă cu 6 ani la București, moment în care 3 prieteni s-au reunit pentru a crea o bere cu adevărat specială, o bere proaspătă, pură și autentică. Berea este o băutură care merită respectată, fiind un adevărat meșteșug ce a fost reinventat și personalizat în funcție de gusturi de-a lungul timpului, în forme cu adevărat deosebite, forme care în prezent se bucură de un real succes

×
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close