Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Complex 100% natural din plante medicinale, special conceput pentru pierderea în greutate și reducerea circumferinței taliei

Complex 100% natural din plante medicinale, special conceput pentru pierderea în greutate și reducerea circumferinței taliei

Mentinerea greutatii corporale optime a devenit o adevarata provocare pentru multi dintre romani. Lipsa meselor regulate, modul de viata agitat, blocajele in trafic, alimentele procesate cu valoare nutritiva scazuta dar si lipsa de miscare sunt doar cateva dintre motivele pentru care greutatea normala a devenit un tel greu de atins.

Complex 100% natural din plante medicinale, special conceput pentru pierderea în greutate și reducerea circumferinței taliei
03 Aug 2020   •   11:28

Specialistii Fares sunt alaturi de romani, au la indemana cele mai eficiente instrumente oferite de natura: plante cu efecte garantate. In urma unor cercetari minutioase au reusit sa creeze un complex valoros care ajuta activ in lupta cu kilogramele in plus. Noul complex de slabit Fares are in compozitie doar plante medicinale, cu proprietati benefice, ce actioneaza orientat astfel ca randamentul acestuia este crescut.

Noul complex de slabit Fares - compozitie

Complexul de slabit realizat in laboratoarele Fares are in compozite organe de plante atent selectionate provenite din intreaga lume: seminte de Plantago ovata care echilibreaza flora bacteriana din intestin, seminte de in bogate in fibre insolubile ce imbunatatesc digestia prin favorizarea peristaltismului, extract de Garcinia cambogia, un activator digestiv cu reputatie cunoscuta, frunze de senna (Sennae folium)  o planta cu proprietati detoxifiante si purgative puternice, tarate de grau produse secundar bogate in fibre vegetale valoroase pentru digestie, cacao planta cunoscuta pentru proprietatile antioxidante, fructe de soc ce contribui la eliminarea surplusului de apa, scortisoara un condiment care  stimuleaza digestia si intensifica metabolismul, extract uscat de ananas sursa exceptionala de antioxidanti si nutrienti valorosi pentru organism, Orthosiphon esential in procesul de pierdere a kilogramelor, extract uscat de cafea verde energizant pentru organism, un compus care imbunatatite tranzitul intestinal,  drojdie de bere  o sursa importanta de aminoacizi, ulei esential de Mentha spicata recunoscut pentru proprietatile digestive, ardei iute un aliment care contribuie activ la intensificarea proceselor  metabolice .

Cum functioneaza noua formula Fares

Preparatul gandit de cercetatorii romani este eficient pentru ca actioneaza in trei directii, asigura scaderea in greutate, reduce apetitul si ajuta la diminuarea circumferintei taliei. Cura cu acest complex ajuta la pierderea in greutate in mod sanatos, fara infometare, fara stres, fara a crea dezechilibre. Datorita modului de actiune se reduce in mod natural apetitul, se instaleaza starea de satietate si astfel se consuma mai putine alimente. 

Cum am precizat in compozitia complexului se gasesc numeroase plante care intetesc arderile metabolice la nivel celular si care contribuie activ la realizarea schimburilor intercelulare. Astfel tesuturile adipoase sunt topite si transformate in energie. Datorita compusilor nutritivi valorosi pe care ii detine, produsul brandului ce a luat nastere la poalele Sarmisegetuzei, nu creaza stari de slabiciune sau disconfort ( stari care se resimt, de obicei,  in cazul curelor traditionale).

Beneficii ale curei cu noul complex de slabit Fares

Beneficiile complexului sunt numeroase. In primul rand ii ajuta pe cei ce il folosesc sa aiba o greutate corporala normala. Mentinand in frau greutatea se previn si bolile asociate: diabetul zaharat, hipertensiunea arteriala, cele produse de colesterol. 

Produsul stavileste pofta de mancare, deci persoanele care tin cura  reusesc sa piarda kilogramele nedorite fara efort, fara a face ravagii in organism. Complexul este unul natural, obtinut doar din ingrediente naturale si este recunoscut rapid de corp, de aceea eficienta este maxima.

Complexul de slabit Fares favorizeaza pierderea sanatoasa a kilogramelor, este testat iar efectele pozitive sunt dovedite prin studii amanuntite. 

×
Subiecte în articol: ceai slabit
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close