Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cine este RSistems și cum vine în ajutorul celor din industria Horeca

Cine este RSistems și cum vine în ajutorul celor din industria Horeca

Horeca a fost una dintre cele mai afectate industrii de pe piață în ultima perioadă. Și asta atât din cauza pandemiei, cât și a restricțiilor impuse de către autorități. Chiar dacă au intrat în colaps, antreprenorii au căutat în permanență oportunități și soluții pentru a acoperi găurile financiare.

Cine este RSistems și cum vine în ajutorul celor din industria Horeca
de Georgiana Adam    |    16 Aug 2021   •   12:57

Astfel că au ajuns la concluzia că doar oferind calitate, rapiditate și servicii complete, își vor putea recâștiga numărul mare de clienți.

În acest sens au apelat la anumiți specialiști pentru a putea face o analiză completă în ceea ce privește profitul și tot ce ține de gestiunea afacerii.

RSistems.ro - partener de încredere în industria Horeca

Fie că vorbim despre afaceri din domeniul cafenelelor, restaurantelor, barurilor, cluburilor sau fast-food-urilor, www.rsistems.ro poate fi o soluție inedită atât pentru antreprenori, cât și pentru angajați.

Compania RSistems implementează sisteme automatizate, prin instalarea de hardware și software, ori acest lucru contribuie foarte mult la sporirea eficienței unităților de alimentație publică. Concret, acest lucru oferă un grad sporit de monitorizare a afacerii, a acțiunilor angajaților, a operațiunilor comerciale, resurselor de stocare, cât și a securității întreprinderii.

RSistems furnizează și instalează echipament specializat în domeniul Horeca, oferă cursuri de instruire și întreținere pentru personalul de conducere și execută servicii de reparare a echipamentului instalat.

Peste 30.000 de restaurante din 29 de țări folosesc softul de gestiune iiko

iiko este un soft foarte performant de gestiune restaurante care facilitează și asigură o planificare cât mai eficientă a datelor pentru o analiză cât mai exactă a acestora. iiko funcționează pe bază de cloud, deci oferă o conexiune în permanență la toate instrumentele programului.

Ca și caracteristici, iiko oferă mai multă libertate în ceea ce privește controlul rezervărilor în restaurante. (Puteți vedea mai multe detalii în cadrul site-ului)

-managementul clienților

-prognozare

-angajații

-managementul bucătăriei

-controlul inventarului

-finanțe

-livrarea comenzilor

-analiză și raportare.

Aceste caracteristici sunt importante în orice afacere din industria Horeca. Cu iiko, antreprenorii pot ține evidența mult mai ușor a acestor aspecte și pot vedea care este rata de creștere a afacerii. Este un program accesibil și ușor de utilizat.

Prin aceste soluții oferite de compania RSistems, profitabilitatea afacerii va fi în creștere. Și asta pentru că programul asigură o servire rapidă și calitativă, iar clienții pun accent pe acest aspecte.

RSistems oferă și produse, nu doar servicii

Pe lângă serviciile personalizate, compania RSistems oferă și produse precum POS-uri, imprimante termice, scanere și cântare. Acestea sunt special concepute pentru a face față condițiilor din cadrul afacerilor din Horeca, fiind foarte rezistente, calitative.

RSistems oferă sisteme complete de vânzare și gestiune în ceea ce privește afacerile antreprenorilor care își doresc o creștere a profitabilității. Este important ca ei să se adapteze mereu la tot ce este nou pe piață, să apeleze la tehnologie și la tehnici de eficientizare a timpului.

Chiar și cei care sunt la început de drum în această industrie pot apela la serviciile RSistems pentru a avea rezultate excelente încă de la început.

Pentru mai multe detalii accesați site-ul rsistems.ro.

Date de contact:

0759 430 777

[email protected]

×
Subiecte în articol: HoReCa software hardware restaurante
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close