Antena 3 CNN Economic Conținut plătit De ce să cumperi uși de garaj secționale de la Hormann? Iată câteva motive

De ce să cumperi uși de garaj secționale de la Hormann? Iată câteva motive

Îți dorești uși de garaj calitative, însă nu știi ce să alegi? Sugestia noastră este să optezi pentru uși de garaj secționale. Acestea au numeroase avantaje, pe care ți le vom prezenta în cele ce urmează.

De ce să cumperi uși de garaj secționale de la Hormann? Iată câteva motive
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Aug 2022   •   15:24

În cazul în care ți-am atras atenția, însă nu știi ce producător să alegi, optează pentru Hormann. Este un producător cu tradiție și cu siguranță nu vei regreta alegerea. Așa cum am menționat, în continuare vei citi câteva dintre motivele pentru care să alegi usi garaj sectionale de la Hormann.

Măresc spațiul de trecere

Ușile de garaj secționale au avantajul de a putea fi montate astfel încât spațiul de trecere să fie mărit. Acestea se bucură de un sistem care le ridică pe tavan și astfel în timpul în care sunt ridicate, prin garaj pot fi introduse diverse obiecte voluminoase care în alte circumstanțe nu ar încăpea.

De asemenea, este mult mai ușor să parchezi în garaj cu ajutorul unui astfel de sistem de uși. Cu siguranță va schimba nu doar aspectul, cât și funcționalitatea garajului.

Beneficiază de sistem de arcuri duble

Ușile de garaj secționale de la Hormann sunt acționate cu ajutorul unui sistem de arcuri duble. Acestea au avantajul de a rula lin și silențios. În plus, datorită acestora, te vei bucura de siguranță, deoarece sistemul este asigurat împotriva prăbușirii și agățării.

Nu va trebui să îți faci griji sau să îți faci scenarii negative, deoarece riscul de accidente nu există când vorbim despre uși de garaj secționale de la Hormann.

Ai de ales între 3 tipuri de suprafețe

După ce am menționat siguranța și calitatea acestor uși de garaj secționale, trebuie să vorbim și despre aspectul lor. Știm că în afară de calitate, îți dorești ca ușile să se potrivească perfect cu gardul sau cu locuința ta. Astfel, la Hormann ai de ales între câteva suprafețe aspectuoase, elegante și moderne. Mai exact, poți opta pentru una dintre aceste suprafețe:

  • Woodgrain și Silkgrain (în alb trafic 9016 și 15 culori, după preferințe)

  • Slategrain 2 culori

  • Sandgrain în 4 culori

  • Planar în 6 culori

  • Decograin în 6 decoruri

  • Duragrain în 24 de decoruri

Indiferent de ce model alegi pentru ușile tale, cu siguranță te vei bucura de un aspect deosebit, pentru cât mai mult timp, deoarece sunt realizate din materiale speciale, ce nu se deteriorează prea ușor din cauza factorilor externi.

Sunt fiabile

Nu în ultimul rând, trebuie să menționăm și faptul că aceste uși sunt fiabile. Te vei bucura de rezistență și de rezolvarea oricărei probleme din partea producătorului în cel mai scurt timp posibil. Persoanele care au deja uși de garaj Hormann, susțin că și după câțiva ani de folosire, nu au întâmpinat probleme, iar ușile funcționează în continuare perfect. Așadar, merită să investești în uși de garaj secționale de la Hormann și să te bucuri de calitatea acestui producător.

Acestea fiind spuse, dacă ești în căutarea ușilor de garaj secționale perfecte, apelează acum cu încredere la magazinul online usigarajhormann.ro și profită de PROMOȚIA anului 2022, ce îți oferă calitatea la un preț accesibil!

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close