Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Epilare definitivă față! Utilizarea laserului în epilarea facial

Epilare definitivă față! Utilizarea laserului în epilarea facial

Epilarea cu laser este una dintre cele mai eficiente metode de a scăpa de părul inutil din diferite părți ale corpului.

Epilare definitivă față! Utilizarea laserului în epilarea facial
de Georgiana Adam    |    14 Noi 2022   •   14:58

Femeile și bărbații( în special cei din categoria LGBTQ) interesați de îndepărtarea părului facial cu laser pentru a scăpa de părul din zona de deasupra buzelor și a liniei maxilarului, de la sprâncene, spatele gâtului sau chiar de pe întreaga față, se întreabă adesea cum arată acest tip de tratament și cât costă? Dacă și dumneavoastră vă aflați în situația de a vă dori această procedură de epilare facială definitivă, merită să citiți în continuare!

Ce este îndepărtarea părului facial cu laser?

Îndepărtarea părului facial cu laser este o procedură care implică iradierea unei anumite părți a pielii cu un fascicul de lumină potrivit , datorită căruia bulbul de păr este distrus datorită luminii laser care pătrunde în interior și distruge bulbul de păr

Merită să știți că persoanele cu ten deschis, cu păr mai închis și mai gros, pot conta pe rezultate mai bune. În cazul bărbaților și femeilor cu părul foarte deschis la culoare (gri, roșu sau blond), rezultatele pot să nu fie satisfăcătoare - totuși, decizia finală de a începe (sau nu) terapia cu laser este luată de un dermatolog după consultarea pacientului și efectuarea unui test cu laser. Dacă sunteți interesați de o astfel de procedură, rezervați pe https://www.amazingskin.ro/epilare-fata o primă ședință.

Există contraindicații pentru epilarea definitivă a feței?

Contraindicația terapiei cu laser pentru față este cu siguranță sarcina și alăptarea, cancerul, tulburările de coagulare a sângelui, utilizarea retinoizilor și a plantelor fotosensibilizante (de exemplu, sunătoare și gălbenele, tot sub formă de ceaiuri) herpes, infecții fungice, vitiligo, psoriazis, precum și un bronz proaspăt.

Cât costă procedura de epilare facială definitivă?

Prețurile tratamentelor de îndepărtare a părului facial cu laser depind de mai mulți factori, inclusiv orașul sau reputația unei anumite clinici de epilare, precum și promoțiile și reducerile aplicabile. În medie, o ședință standard de îndepărtare a părului de deasupra buzelor, de pe bărbie sau perciuni costă în jur de 66 lei/ ședință, iar pentru 6 ședințe poți economisi până la 135 lei. O consultație pentru epilarea definitivă a întregii fețe are un preț de 156 lei/ ședință și pentru 6 ședințe vei economisi până la 300 lei.

Vă invităm cu drag să vizitați clinica de epilare https://www.amazingskin.ro/, unde sunt oferite numeroase tratamente de îndepărtare a părului cu laser (folosind cea mai avansată tehnologie de epilare laser), fiecare dintre acestea fiind adaptate individual nevoilor fiecărui pacient.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Florian Coldea, pus sub control judiciar cu cauţiune de 500.000 lei
x close